Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Diplome de Masterat în Drept financiar 2024

4 Masterat Programe în Drept financiar 2024

Prezentare generală

O diplomă de master oferă studenților șansa de a se îngropa mai adânc în domenii specifice de subiect ales. Elevii care participă la un program de master de multe ori au oportunități de a interacționa cu profesioniști care sunt experti in domeniul lor. Unele programe sunt orientate spre elevi direct din programul lor de licență în timp ce altele sunt dezvoltate cu profesioniști în minte.

&nbsp

Ce este un Master în Drept financiar? Dacă aveți în vedere o carieră ca un profesionist financiar sau dacă sunteți deja angajat și doriți să continue abilitățile dumneavoastră, acest program ar putea fi un meci bun. Subiecții de studiu pot include drept financiar, drept privat, comerț internațional, corporate finance, guvernanța corporativă și finanțare structurată. Alte subiecte pot include analiza documentelor și interpretare, teoria financiară, și finanțe comportamentale. Clasele pot acoperi bancar la nivel internațional, în setările de vânzare cu amănuntul sau de investiții, precum și băncilor centrale.

&nbsp

Elevii din acest program se bucură de multe avantaje, inclusiv posibilitatea de a lucra cu instructori experți și profesioniști talentați care sunt deja stabiliți în industrie. Alte beneficii se regăsesc în dezvoltarea competențelor Cele mai solicitate de către angajatori. Aceste competențe includ analiza documentelor și interpretare, familiarizarea cu literatura juridic și de reglementare, precum și tehnici de scriere corespunzătoare în acest domeniu.

&nbsp

Acele persoane care sunt interesate sa participe la programul ar trebui să contactați școli individual pentru a obține programe de școlarizare și taxa. Aceste costuri pot varia de la o școală la alta, mai ales ca unele instituții de învățămînt se află dincolo de granițele internaționale.

&nbsp

Absolvenții sunt bine pregătite pentru locuri de muncă în industria financiară, în special cele care sunt necesare cunoștințe aprofundate și abilități bine rectificata.Programele poate duce la o concentrare foarte specializat care pregătește absolvenți să dețină locuri de muncă de nivel superior în investiții bancare, de finanțare a întreprinderilor, comerț și investiții firme, și afaceri internaționale.

&nbsp

Persoanele care doresc să se pregătească pentru a avea succes în continuare în industria financiară sau gresie-o zonă de specializare pot cercetare opțiunile lor în lista programului. După localizarea programe specifice de interes, completați formularul de plumb. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii economice
  • Finanțe
  • Drept financiar
Domenii de studiu
  • Studii economice (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu