Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Diplome de Masterat în Drept și finanțe 2024

3 Masterat Programe în Drept și finanțe 2024

Prezentare generală

Studenții care doresc o diplomă de master în drept și finanțe pot fi curent sau care aspiră profesioniștii din domeniul juridic care doresc să se extindă cunoștințele lor din relația dintre metodologiile legale și financiare în care se referă la finanțe comercial, corporativ și internațional.

&nbsp

Ce este un Master în Drept și Finanțe? Este un grad avansat conceput pentru a extinde înțelegerea unui student de contabilitate moderne, tranzacțiile comerciale internaționale, piețele emergente și de alte manevre financiare printr-o lentila legal. Elevii se angajează un curs de studiu care ar putea include drept societar, structurile și reglementările bancare, falimentul și drepturile creditorilor, reglementările guvernamentale de asigurare, fondurile speculative, de creditare comercial și o introducere la Project Finance. Programele de astăzi acoperă și implicațiile crizei financiare de pe tot globul.

&nbsp

Există beneficii nenumărate atingerii unui grad în drept și finanțe.Capacitatea de a înțelege tranzacțiile financiare în raport cu reglementările și legislația este de neprețuit pentru guverne si corporatii deopotrivă. Un grad pune bazele pentru oportunități în titluri de valoare, consultanta, regulament și participarea cheie în organizațiile non-guvernamentale la nivel mondial.

&nbsp

Costul de o diplomă de master pot varia de la un program la. Informații privind cele mai exacte de școlarizare și taxele pot fi achiziționate de la biroul de admitere a școlii de alegerea ta.

&nbsp

Cariere care necesită o înțelegere profundă a ramificatiile juridice ale activității economice rula gama de la vânzările către elaborarea politicilor. Astăzi poate fi un accent mai mare decât oricând în monitorizarea și analiza activității economice din punct de vedere legal. Oportunități pentru deținătorii de gradul include poziții în capital privat, vânzările de mărfuri, imobiliare finanțe, bancar, project finance sau avocat in-house la o societate financiară.O carieră în guvern poate duce la o poziție de reglementare sau de supraveghere în Federal Reserve Bank din SUA sau Internal Revenue Service, sau pe plan internațional la Banca Mondială.

&nbsp

Investeste in viitorul tau cu o diplomă de master în drept și finanțe. Există programe disponibile peste tot în lume, atât pe-campus și online, pentru o mai mare flexibilitate. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Drept
  • Studii de drept economic
  • Drept și finanțe
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe