Keystone logo

Filtre

 • Masterat
 • Studii de Drept
 • Studii Generale de Drept
 • Drept
Domenii de studiu
 • Studii de Drept (85)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

85 Masterat Programe în Drept 2024

  Masterat Programe în Drept

  O diplomă în drept se deschide uşa la o multitudine de cariere. Nu numai că puteţi deveni un avocat sau de un judecător, legea se aplică la mai multe discipline diferite şi pot fi aplicate în alte discipline cum ar fi educaţie, afaceri, asigurări şi Jurnalism. Studiul de Drept a politicii, în formă de economie şi societate în nenumărate moduri şi este deseori subiect fierbinte de controverse în cazurile în instanţă mari. Dacă sunteţi interesat în modelarea societăţii şi de respectare a legii, atunci acest lucru poate fi diplomă postuniversitară exact ce vă trebuie.

  Pe această pagină puteţi găsi LLM diverse, de grade de masterat şi programele de doctorat în mai multe sub-discipline de drept, inclusiv de Business, fiscala si Finantelor. Arunca o privire la programele noastre în LLM în drept de Business, LLM în finanţe, LLM în Drept Penal, LLM în drept european, LLM în drept internaţional, LLM în drept internaţional şi Tehnologie mult mai multe pentru a găsi unul care vă place cel mai bun.

  Faceţi clic pe "Citeste mai mult", şi obţine mai multe informaţii despre programele de alegerea ta. Nu ezitaţi să depună o cerere de informatii gratuite despre program - va fi trimis la persoana responsabilă cu programul şi înscrierea, si vei primi informatii mai detaliate direct de la şcoală. Porniţi în căutarea pentru gradul de viitor în Legea imediat!