Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Dramă 2024

1 Masterat Programe în Dramă 2024

Prezentare generală

O diplomă de master reprezintă și recunoaște expertiza într - un anumit domeniu academic, științific sau artistic. Programul dezvoltă un domeniu de studiu mai fin și mai concentrat decât gradul de licență precedent, unul pe care angajatorii îl prețuiesc foarte mult.

Ce este un Maestru în Drama? Acest program se concentrează pe dotarea studenților cu cunoștințele și practica necesare pentru o carieră în teatru. Curriculum-ul academic tipic stabilește o imagine de ansamblu asupra teoriei artistice și pedagogice, istorice și contemporane. De aici studenții pot studia contextele culturale și educaționale ale artelor spectacolului și se pot implica în practici relevante pentru a-și îmbunătăți înțelegerea.

În procesul de realizare a unui Master în Drama, elevii pot dezvolta gândire critică și abilități de predare pentru a-și aprofunda înțelegerea și a le transmite altora. Programul, de asemenea, construiește, în general, o perspectivă culturală privind artele plastice și o capacitate de cercetare independentă utilă în multe cariere.

Un Maestru în Drama necesită în jur de doi ani de muncă cu normă întreagă, atât academică, cât și practică. Taxele de școlarizare variază, astfel încât elevii ar trebui să studieze temeinic orice școală în care sunt interesați să găsească informații despre costurile estimate.

Scopul cel mai proeminent al unui absolvent cu un Master in Drama este rolul unui actor pe scena sau pe marele ecran, dar abilitățile și perspectiva dezvoltate prin câștigarea diplomei se pretează la alte activități conexe. Scriitorii și designerii de teatru lucrează, de asemenea, în poziții strâns legate de scena centrală, la fel ca și regizorii și coregrafii. Unii studenți continuă să lucreze în proiecte de artă comunitară atât pentru experiență, cât și pentru a contribui la comunitatea lor, în timp ce alții își pot aplica educația ca artisti terapeutici.

Urmărirea unui Master în Drama este un pas valoros spre o carieră în domeniul artelor plastice. Programele sunt disponibile în întreaga lume, iar multe sunt și online pentru studenții care locuiesc în zone îndepărtate. Pentru mai multe informații, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii alese de dvs., completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Arta spectacolului
  • Studii de teatru
  • Dramă
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe