Keystone logo

57 Masterat Programe în Studii umaniste Teologie Divinitate 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Teologie
  • Divinitate
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (57)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii umaniste Teologie Divinitate

O diplomă de master este un grad absolvent care ajută pe elevi să găsească o carieră în domeniul lor de studiu. Un grad poate fi câștigat în universitățile din întreaga lume, și de obicei durează între două și patru ani pentru a finaliza, în funcție de programul.

Ce este un Master in Divinitate? Acest program este conceput pentru studenții care doresc să slujească într-o biserică. La absolvire, studenții ar trebui să aibă o înțelegere profundă a bisericii și a misiunii sale, să fie competent în biblică greacă sau ebraică și au un angajament de a dezvolta maturitate spirituală în altele, precum și ei înșiși. Subiectele de bază includ de obicei lucrare teologică, practic, și studii biblice. Alte cursuri pot include Hermeneutică, vechi și fundații Noul Testament, studii penticostale, etica creștină, principiile și practicile de predare și de cercetare și scrierea de rapoarte.

Indivizii care urmăresc un beneficiu grad divinitate prin construirea abilităților profesionale pentru a fi în măsură să conducă o biserică și adunare.De asemenea, au capacitatea de a utiliza principiile teologie să emită judecăți formate în mod independent cu privire la aspecte moderne din comunitate.

Costurile asociate cu câștigarea unui grad divinitate va varia de la un loc la altul. Locația școlii și durata programului va lua în calcul în costul. Studenții care doresc să știe exact ce școlarizare și taxele vor fi trebuie să contacteze direct școlilor.

Există o serie de oportunități de carieră pentru persoanele cu un Master in Divinitate. Perspectivele includ fiind miniștri, profesori și lideri într-o varietate de contexte pastorale. Biserici și temple câteva opțiuni pentru angajare, așa cum sunt mediile de asistență medicală, organizații non-profit, si medii instituționale. Unii absolvenți aleg să fie capelani în penitenciare și spitale, în timp ce alții pot alege să devină profesori.

Începe educația dumneavoastră lucrarea imediat, cu ajutorul baza noastră de date.Caută programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.