Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Dezvoltarea copilului 2024

2 Masterat Programe în Dezvoltarea copilului 2024

Prezentare generală

Educația continuă oferită de o diplomă de masterat poate oferi un impuls pentru carieră, împreună cu deschiderea de noi locuri de muncă. Pentru cei care doresc un doctorat, o diplomă de master este următorul pas în acest proces.

Ce este un maestru în dezvoltarea copilului? Educația extinsă îi dă posibilitatea elevilor să lucreze mai bine cu copiii sub vârsta de șase ani. Schimbarea dinamicii familiei și a situațiilor sociale, împreună cu progresele în continuă evoluție a științei necesită abordări alternative pentru dezvoltarea copilăriei timpurii. Abilitatea de a monitoriza copiii pentru potențiale deficiențe și riscuri la începutul dezvoltării lor este esențială pentru a se asigura că potențialul lor maxim este atins din punct de vedere social, fizic și mental.

Beneficiile unui Maestru în Dezvoltarea Copilului merg dincolo de mediul copilariei timpurii. Elevii care lucrează la acest nivel beneficiază de cercetări eficiente, de planificare și de capacitatea de a diagnostica copiii mici. Aceste abilități pot contribui la dezvoltarea familiei, la creșterea copilului și la îmbunătățirea practicilor comunității generale.

Costul unui Master în Dezvoltarea Copilului depinde de program și de locație, dar, de obicei, programul poate fi finalizat într-un an sau doi ani, menținând în același timp ocuparea curentă. O examinare aprofundată a site-ului școlii sau vorbirea cu un specialist în înscriere va oferi persoanelor interesate informații suplimentare pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Un maestru în dezvoltarea copilului deschide ușa unei varietăți de locuri de muncă. Sistemul educațional beneficiază foarte mult de studenții care dețin acest grad prin câștigarea cadrelor didactice, administratorilor de școli și consilierilor școlari. În plus, absolvenții de programe au devenit, de asemenea, lucrători sociali, organizatori ai comunității, psihologi ai comportamentului copiilor, administratori de servicii pentru tineri și avocați ai politicilor pentru copii și adolescenți, pentru a numi mai multe opțiuni disponibile. Lucrul cu familiile și copiii poate fi o carieră foarte plină de satisfacții, cu potențial nelimitat.

Atât cursurile online, cât și cele personale sunt disponibile în întreaga lume, în funcție de universitatea aleasă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Educație timpurie
  • Dezvoltarea copilului
Domenii de studiu
  • Pedagogie (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu