Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 19 Diplome de Masterat în Dezvoltare economică 2024

19 Masterat Programe în Dezvoltare economică 2024

Prezentare generală

Un Master, sau Master of Science, este un program educațional care necesită aproximativ doi ani de studiu cu normă întreagă pentru a fi finalizat. Înainte de a începe un program de masterat, elevii trebuie să aibă mai întâi o diplomă de licență într-un domeniu similar. După absolvirea unui masterat, elevii pot găsi locuri de muncă înalt calificate, care oferă o mai bună compensare și oportunități de avansare.

Ce este un MSc în dezvoltarea economică? În acest program de studii postuniversitare, elevii urmează cursuri de macroeconomie și microeconomie, metode cantitative, teoria comerțului, economie politică, globalizare, microfinanțare și dezvoltare model pentru a înțelege mai bine teoriile și politicile de dezvoltare economică care influențează creșterea și expansiunea comunităților din întreaga lume . Studenții finalizează cursurile, precum și o lucrare sau un proiect de cercetare finală pentru a-și demonstra experiența în dezvoltarea economică.

Prin câștigarea MSC, studenții dobândesc gândire critică, comunicare și abilități inovatoare de rezolvare a problemelor, care pot fi benefice atât pentru viața personală, cât și pentru cea profesională. Absolvenții învață, de asemenea, cum să aplice cunoștințele lor în problemele din lumea reală pentru a aduce schimbări eficiente.

Costul obținerii unei diplome de master în dezvoltarea economică poate varia destul de puțin pentru fiecare elev și fiecare școală. Se recomandă ca elevii să-și cerceteze pe deplin școala și programul specific și să solicite burse, după cum este necesar.

Persoanele care absolvesă cu un Master în Dezvoltare Economică sunt adesea în cerere foarte înalte pentru posturi de planificatori urbani, coordonatori de proiecte de dezvoltare și dezvoltatori de proiecte economice, care lucrează pentru guvernele locale sau internaționale, companii de dezvoltare privată, dezvoltatori de construcții sau chiar organizații non-profit și caritabile agenții.Mulți studenți aleg să-și continue studiile după absolvirea unei diplome de master și să obțină un doctorat, astfel încât să-și poată continua cercetarea și înțelegerea.

Câștigarea unui masterat poate fi o piatră de temelie de-a lungul căii studenților care lucrează pentru a-și atinge obiectivele de viață. Dacă sunteți interesat în promovarea educației dvs., căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii economice
  • Economie
  • Dezvoltare economică
Domenii de studiu
  • Studii economice (19)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu