Keystone logo

1 Masterat Programe în Științe sociale Studii de dezvoltare Dezvoltare Comunitară 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Studii de dezvoltare
  • Dezvoltare Comunitară
Domenii de studiu
  • Științe sociale (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Științe sociale Studii de dezvoltare Dezvoltare Comunitară

Dacă sunteți interesat să faceți o diferență reală în viețile oamenilor, dezvoltarea comunității ar putea fi exact lucrul pentru dvs. Acest domeniu se referă la îmbunătățirea bunăstării indivizilor și comunităților prin abordarea diferitelor provocări sociale, economice și de mediu.

În timpul unui program de licență în dezvoltare comunitară, veți explora subiecte precum sociologia, antropologia, planificarea urbană, economia și analiza politicilor.

O diplomă în Dezvoltare Comunitară poate duce la unele oportunități de carieră cu adevărat pline de satisfacții atât în sectorul public, cât și în cel privat. Imaginați-vă că lucrați cu agenții guvernamentale, organizații non-profit sau companii pentru a crea și evalua programe de dezvoltare comunitară. Sau, colaborați cu arhitecți, ingineri și factori de decizie pentru a forma planuri de utilizare a terenurilor și reglementări de zonare pentru o creștere durabilă.

Cu o diplomă în Dezvoltare comunitară, vei fi mai mult decât pregătit să abordezi probleme sociale, economice și de mediu complexe.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.