Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 37 Diplome de Masterat în Design vestimentar 2024

37 Masterat Programe în Design vestimentar 2024

Prezentare generală

Elevii care doresc să dobândească cunoștințe avansate într-o anumită zonă de specialitate pot urma o diplomă de masterat. Acest tip de program durează de obicei de la un an la trei ani. Există școli uimitoare care oferă programe unice pe tot globul. După terminarea acestui grad, majoritatea oamenilor sunt mai calificați pentru anumite locuri de muncă dintr-un anumit domeniu.

&nbsp

Ce este un master în design de modă? Acest program este orientat pentru a ajuta elevii să obțină cunoștințe aprofundate despre lumea modei. Deși designul este principalul obiectiv, alte domenii sunt, de asemenea, studiate. Elevii învață procesul creativ, influențele culturale ale designului, producției, marketingului, comunicării și multe altele. Multe programe sunt predate la nivel internațional în orașe de renume mondial. Acest lucru oferă studenților mai multe oportunități de învățare la locul de muncă. Unele școli ar putea avea cerințe specifice pentru a participa la acest tip de program.

&nbsp

Studierea designului de moda poate fi foarte satisfacatoare. Lumea modei este o industrie înfloritoare; cu toate acestea, este dificil pentru mulți să-și găsească locuri de muncă. Cu educația potrivită, găsirea de succes în acest domeniu este mult mai ușoară. În plus, majoritatea studenților consideră că acest tip de program este practic și le pregătește pentru succesul viitor.

&nbsp

Costul obținerii unui masterat variază. Deoarece există mai multe universități pe tot globul, fiecare cost de școlarizare este diferit. De obicei, este bine să cercetați costurile specifice de școlarizare și alte taxe pentru fiecare școală.

&nbsp

Elevii care absolvesc acest program de obicei avansează la forța de muncă. Unii muncesc pentru companiile de modă și proiectează îmbrăcăminte gata să poarte și / sau îmbrăcăminte ocazională. Alții lucrează în birourile de design la casele de modă. Există, de asemenea, oameni care lucrează pentru companii textile.

&nbsp

Dacă sunteți interesat de acest grad avansat, atunci este important să găsiți programul potrivit. Puteți alege una care oferă cursurile și structura de clasă care este cea mai bună pentru nevoile dvs. pentru a vă maximiza învățarea. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Modă
 • Design vestimentar
Domenii de studiu
 • Modă (37)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu