Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 20 Diplome de Masterat în Design industrial 2024

20 Masterat Programe în Design industrial 2024

Prezentare generală

Elevii care doresc să devină profesioniști în domeniul designului industrial sunt încurajați să urmeze un Master în Design Industrial. În acest program, elevii vor învăța să aplice diferite practici și tehnici de proiectare pentru a dezvolta un design industrial raționalizat.

&nbsp

Ce este un master în design industrial? Un Master în Design Industrial este un program care îi învață pe elevi cum să dezvolte proiecte industriale de calitate printr-un proces creativ și eficient. Elevii care finalizează programul sunt echipați cu cunoștințele și instrumentele necesare pentru a crea modele care să fie capabile să îmbunătățească societățile și utilizatorii. Elevii învață cum să proiecteze produse și planuri care pot îmbunătăți multe industrii diferite, inclusiv iluminatul, grafica, automobilele, ambalajele, mobilierul, expoziția, arhitectura, video, produsele, echipamentele medicale, tabletop și multe altele.

&nbsp

Elevii care primesc cu succes un Master în Design Industrial vor fi înarmați cu educația și experiența necesară pentru a urma cariere de succes în designul industrial. Deoarece programul oferă o largă varietate de domenii de interes, studenții se pot specializa într-o zonă în care sunt cei mai atrași.

&nbsp

Costul unui masterat în proiectarea industrială variază în funcție de instituția aleasă și locația sa. Cele mai multe programe pot fi finalizate în termen de doi ani, dacă elevii se înscriu în program cu normă întreagă.

&nbsp

Elevii care dețin o diplomă de master în proiectarea industrială sunt pregătiți să desfășoare o carieră profesională într-o varietate de industrii, printre care: designer de expoziții, designer industrial, lector superior de învățământ, profesor de școală secundară, lector superior de învățământ, manager de achiziții, cariere legate de designul industrial. Un Master în Design Industrial poate fi, de asemenea, util în alte cariere, cum ar fi vânzări și marketing.

&nbsp

Un Master în Design Industrial oferă experiența și cunoștințele pe care studenții au nevoie pentru a asigura poziții de înalt nivel în industriile industriale și dezvoltarea produselor. Pentru a afla mai multe despre modul în care puteți aplica un Master în Design Industrial, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de design
 • Design industrial
Domenii de studiu
 • Studii de design (20)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu