Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 13 Diplome de Masterat în Design de transport 2024

13 Masterat Programe în Design de transport 2024

Prezentare generală

De obicei, o urmărire la o diplomă de licență, un program de masterat oferă studenților posibilitatea de studii avansate. În funcție de program, studenții își termină de obicei diploma în termen de unu până la doi ani de prezență cu normă întreagă.

Ce este un Master in Transport Design? Designul de transport combină, în general, lumea fascinantă a designului cu lumea transporturilor cu cifru octanic, formarea studenților pentru a crea modele practice și inovatoare pentru tehnologiile de tranzit din lume. Elevii pot învăța cum să navigheze cele mai recente tendințe sociale în domeniul transportului, punând în același timp creativitatea pentru a lucra cu practici practice în cercetarea, modelarea și principiile de bază ale domeniului. De multe ori, un Master in Design Design include o componentă de stagiu în care studenții lucrează la proiecte din lumea reală și câștigă experiență de carieră critică.

Elevii în designul de transport pot învăța cum să creeze modele practice și elegante ale muncii lor pe hârtie și în formate digitale. De asemenea, aceștia pot deveni cercetători competenți în proiectarea automobilelor și pot dobândi abilitatea de a stimula inovația împotriva obiectivelor de afaceri. Aceste abilități pot ajuta elevii să se distanțeze de mulțime și să se stabilească ca experți în domeniu.

Localizarea universității, înscrierea studenților și specificul programului pot avea un impact asupra costului unui masterat. Elevii trebuie să contacteze birourile de planificare financiară ale școlii dorite înainte de admitere pentru a se asigura că programul se potrivește atât nevoilor de învățare, cât și nevoilor bugetare.

Oportunități abundă pentru absolvenți în domeniul designului de transport. Elevii pot ocupa posturi în cadrul unor companii majore de producție de automobile, firme de design, organizații de siguranță publică și corporații aviatice. Carierele specifice deținute de persoane cu acest grad includ designer auto interior, consultant de proiectare, designer urban, designer de echipamente și inginer de design de transport. Deși majoritatea indivizilor din acest domeniu lucrează în industria automobilelor, mai mulți au găsit succese și în domeniul comerțului și al firmelor de inginerie.

Lăsați concurența în urmă cu un Master în Design Design de la universități de prestigiu din întreaga lume. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de inginerie
  • Proiectare tehnologică
  • Design de transport
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu