Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 10 Diplome de Masterat în Design de textile 2024

10 Masterat Programe în Design de textile 2024

Prezentare generală

Dacă ați absolvit o diplomă de licență, dar căutați o înțelegere mai aprofundată a unui domeniu de studiu, puteți trece la o diplomă de masterat. Doi ani de studiu cu normă întreagă vă pot oferi o înțelegere mai detaliată și mai aprofundată pe această temă, în timp ce gradul în sine vă poate spori oportunitățile în acest domeniu.

Ce este un Master în Designul Textil? O diplomă în acest domeniu vă poate îmbunătăți înțelegerea produselor textile și a produselor și modelelor care derivă din acestea. S-ar putea să găsiți că obțineți o înțelegere valoroasă a producției și a stilurilor, precum și marketingul, vânzările și utilizarea modă și alte produse textile. Se concentrează asupra tehnicilor și a deciziilor de dezvoltare vă va permite să progresați în lumea producției, în timp ce o înțelegere profundă a culorii și esteticii poate deschide ușile în concepte creative și multe altele.

Beneficiile unui Master în Design Textil ar putea să se extindă dincolo de cariera ta. Puteți obține informații care vă vor ajuta în căutarea stilului dvs. personal, precum și abilități precum gândirea critică și luarea deciziilor.

Costul unui masterat în orice program poate varia în funcție de țară și școală. Contactați școlile pe care le alegeți pentru a afla mai multe despre structura costurilor și despre ceea ce este acoperit.

O carieră în orice aspect al disciplinei te-ar putea aștepta când ai un Master în Designul Textil. Ați putea alege să deveniți un designer de interior sau un designer de modă. Puteți alege să vă îndreptați spre scara corporativă la o companie care oferă aceste servicii, ca director de proiectare sau vânzări. De asemenea, aveți opțiunea de a ramifica în domenii conexe; de exemplu, impactul textilelor asupra mediului ar putea fi măsurat de un consultant de mediu. Un scriitor pentru o revistă de modă ar putea găsi, de asemenea, acest grad ca fiind un instrument valoros.

Un Master în Designul Textil ar putea fi obținut oriunde în lume, fie prin frecventarea unor cursuri la o universitate din apropiere sau prin cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de design
 • Design de textile
Domenii de studiu
 • Studii de design (10)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu