Keystone logo

5 Masterat Programe în Modă Design de accesorii Design de bijuterii 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Modă
  • Design de accesorii
  • Design de bijuterii
Domenii de studiu
  • Modă (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Modă Design de accesorii Design de bijuterii

Mulți studenți urmări o diplomă de master după ce au absolvit cu diplomă de licență lor. Acest grad avansat este o opțiune excelentă de a dobândi cunoștințe de specialitate, care poate accelera abilitățile dumneavoastră la locul de muncă. Există programe de masterat disponibile peste tot în lume.

Ce este un Maestru în bijuterii? Acest program de gradul avansat acoperă tot ce va trebui să știți pentru a experimenta succesul în afaceri de bijuterii. Vei invata despre lucru șirag de mărgele, strângându și tehnici, sfaturi de stil, cum de a proiecta propriile linie, si mai mult forjare. Există diferite universități din întreaga lume care oferă această educație, precum și cele mai multe dintre ele sunt bazate pe campus. Unele programe predau și proiectare accesoriu, care este cunoștințe valoroase pentru cariera ta viitoare. Ar putea fi cerințe specifice de aplicare, ca un portofoliu. Cu toate acestea, cele mai multe aplicații sunt simple și rapide.

Există mai multe avantaje pentru a obține un Master în bijuterii.Un grad avansat este un mod minunat de a îmbunătăți abilitățile personale și profesionale. El ajută mulți oameni de experiență mai mult succes în cariera lor viitoare. În plus, acest tip de program este foarte orientat spre detaliu.

Costul de obținere a diplomă de master variază în funcție de școală pe care o alegeți să participe. Există universități din întreaga lume care oferă acest tip de programe, și ei fiecare percepe prețuri diferite. Puteți de cercetare costul exact cu sediul admiterea lor.

Absolvenții care au un Master în mișcare Bijuterii pe pentru a lucra într-o varietate de locuri de muncă diferite. Mulți oameni încep propriile linii. Alții lucrează pentru comercianții cu amănuntul sau designeri. Există, de asemenea, oameni care lucrează pentru producători. Unii oameni prefera sa lucreze cu bijuterii fine în timp ce alții preferă să lucreze cu piese de port.

Puteți aplica la un program de master on-line. Atunci când căutați la cursuri, asigurați-vă că pentru a găsi pe cel potrivit care satisface nevoile dumneavoastra.Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.