Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 13 Diplome de Masterat în Design de accesorii 2024

13 Masterat Programe în Design de accesorii 2024

Prezentare generală

Un maestru 's grad este o cale intensiv de studiu care îi ajută pe elevi să dezvolte un nivel ridicat de cunoștințe și experiență într-un anumit disciplină. În scopul de a finaliza cu succes gradul, studenții trebuie să ia o serie de cursuri necesare pe parcursul mai multor ani, specificul de care depinde programul de focalizare 's.

Un program de gradul de focalizare de master 's, care atrage mulți absolvenți de facultate este de proiectare accesoriu. Ce este un Maestru in Accesorii design? Acest grad pregătește studenții pentru o varietate de profesii legate de proiectare garderoba si moda. Elevii învață importanța de accesorii, de la genți de mână și pantofi pentru piețe de buzunar si bijuterii, atunci când vine vorba de formularea o tinuta complet. Absolvenții acestor programe sunt matchers, designeri de culoare experți, având cursuri luate axate pe tendințele modei, dezvoltarea produsului și marketing. Curriculum-ul este destinat pentru a stimula creativitatea și de a dezvolta ochi un elev 's pentru stil.

Accesorii de proiectare și domeniile conexe au multe avantaje de a oferi. Pe măsură ce elevii extinde baza lor de cunoștințe de moda, propriul stil personal poate înflori, care de multe ori face ca acești elevi foarte expresiv și unic. Ce este mai mult, aceasta creativitate poate fi aplicată și altor aspecte ale vieții, în special artele vizuale.

Fiecare program 's maestru presupune oarecum diferite costuri de școlarizare și taxele aferente. Pentru a afla mai multe despre un program de costuri specific 's, intra in contact cu biroul de admitere a școlii direct, iar cineva va fi disponibil să răspundă la toate întrebările dumneavoastră.

O stăpânirea de accesorii de design o o sursă neprețuită de cunoaștere a trimis atunci când este vorba de stil si moda. Prezentarea este extrem de important în ziua de azi 's piață de locuri de muncă, astfel încât acest grad poate fi destul de util în garantarea unor situații ca experți de moda, consultanți și designeri.Cei absolvenți care decid să urmeze o carieră în afara domeniului de moda si accesorii sunt, de asemenea, de multe ori destul de succes, pentru că ei sunt capabili să se exprime ca indivizi educați, profesionale, precum și grațioase prin îmbrăcămintea lor.

În cele din urmă, accesorii de design este un domeniu interesant și plină de satisfacții de studiu, și există oportunități în creștere pentru studenții interesați în construirea cariera în această disciplină. Dacă credeți că un Master in Accesorii Design este programul potrivit pentru tine, face primul pas astăzi. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Modă
  • Design de accesorii
Domenii de studiu
  • Modă (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu