Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Desen tehnic 2024

1 Masterat Programe în Desen tehnic 2024

Prezentare generală

O diplomă de master oferă studenților posibilitatea de a-și extinde cunoștințele și abilitățile în domenii specializate de studiu. Aceste programe la nivel de absolvent pot fi de obicei finalizate în termen de unu până la doi ani.

Ce este un Maestru în desen tehnic? Aceste programe își propun să se bazeze pe înțelegerea conceptuală a metodelor de arhitectură, inginerie și proiectare, precum și abilitățile de desen practică pentru a fi utilizate în setările profesionale. Subiectele de curs pot explora desenul în domeniul artelor plastice, al planificării urbane, al tehnologiei și al științelor umane. Elevii sunt încurajați să creeze un cadru de competențe bazat pe provocările actuale legate de sustenabilitate în mediul urban. Admiterea la un program este de natură să solicite o diplomă de licență în arhitectură sau în alte domenii strâns legate.

Câștigarea unei diplome în desen tehnic poate aduce beneficii elevilor în multe moduri profesionale și personale. Învățarea metodelor eficiente de cercetare, înțelegerea impactului problemelor sociale și de inginerie și posibilitatea de a planifica și executa proiecte realiste reprezintă toate aptitudinile valoroase care trebuie utilizate pentru îmbogățirea individuală și pentru a accesa poziții competitive mai performante.

Programele sunt disponibile pe plan internațional, astfel încât costurile și duratele cursului pot varia în funcție de fiecare instituție. Elevii interesați de înscriere ar trebui să contacteze anumite școli cu informații despre costuri și cerințe.

Completarea unui masterat în desen tehnic poate prezenta absolvenților cu multe oportunități de carieră interesante. Cele mai multe locuri de muncă potențiale se găsesc ca lucrători în industria arhitecturii. Alte domenii cu cerere de posturi de redactare sunt ingineria civilă, electronică și industria prelucrătoare. Titlurile specifice de locuri de muncă pentru profesioniștii în desen tehnic pot include arhitecți, designeri de produse, programatori, ingineri de calculatoare, proiectanți CAD, designeri de aplicații, electricieni, specialiști în construcții, designeri de interior și specialiști electronici.

Sunt disponibile opțiuni flexibile cu jumătate de normă și cursuri online pentru studenții cu programe de lucru aglomerate și acces limitat sau abilitatea de a participa la o facilitate. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de arhitectură
 • Desen tehnic
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Domenii de studiu conexe