Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 56 Diplome de Masterat în Date cuprinzătoare 2024

56 Masterat Programe în Date cuprinzătoare 2024

Prezentare generală

Masterat sunt certificari academice acordate studenților care finalizează cu un program de grad absolvent la nivel de. Odată ce ai masterat dvs., puteți urmări un doctorat sau de a începe cariera ta.

Ce este un Master in Big Data? În fiecare zi, cantități de masă de date sunt generate peste tot în lume, și este responsabilitatea analiști calificați la analiza prin aceste date, localizarea informații valoroase și ignorând gunoi sens. Un program de grad în datele mari vă ajută să stăpânească abilitățile necesare pentru a deveni un analist și te învață bazele de analiză a datelor. Unele dintre cursuri de bază ale programului includ matematica, designul de date, management de proiect, și analiză predictivă. În timpul studiilor dumneavoastră, de asemenea, să învețe cum să navigați și să înțeleagă o varietate de tehnologii de date miniere.

Numeroase industrii, de la guvern la retail, analiza utilizarea de date pentru a lua decizii mai bune în afaceri.Programul masteral te învață cum să funcționeze în fiecare dintre aceste industrii. O astfel de capacitate ajută să iasă în evidență de la concurenta, atunci când aplică pentru un post.

În funcție de școală și țara, o diplomă de master dureaza aproximativ unul sau doi ani pentru a dobândi. Școlarizare și taxe, de asemenea, variază, dar puteți contacta facultate pentru a determina costul exact de înscriere.

Analytics de date sunt de o importanță crucială pentru o serie de industrii. Odată ce ai gradul dvs., sunteți calificat pentru a lucra în domeniul comunicațiilor, finanțe, sănătate, producție, guvern, și un sortiment de alte domenii. O diplomă de master în datele mari, de asemenea, vă pregătește pentru o poziție în management, politici publice, si tehnologie. În timp ce mulți absolvenți aleg să devină analiști de date, altele aleg să devină analiști de afaceri, arhitecti de date, sisteme de analiști, și dezvoltatorii de business intelligence.Date de mare este o resursă valoroasă pentru angajatori, și un fond de învățământ în subiect iese favorabil pe un CV.

Școlile din întreaga lume oferă programe de studii de masterat în datele mari, și cursuri on-line sunt, de asemenea, o opțiune. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
  • Informatică
  • Date cuprinzătoare
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (56)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu