Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 17 Diplome de Masterat în Curriculum 2024

17 Masterat Programe în Curriculum 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este, de obicei, acordată studenților care au absolvit un program de studiu într-un domeniu de interes, după finalizarea unei diplome de licență. Acest program durează de obicei unul până la trei ani, implică studiul și cercetarea avansată și este o condiție prealabilă pentru înscrierea într-un program de doctorat.

Ce este un Master în Curriculum? Acest program de studii postuniversitare poate să acopere disciplinele de predare, predare și îndrumare a studenților de toate vârstele și abilitățile. Este de obicei o combinație de cursuri de bază necesare și cursuri elective. Instruirea poate fi centrată pe evaluarea curriculelor, a educației cadrelor didactice, a politicii școlare și a dezvoltării conducerii. Programul de specialități pentru acest program ar putea include învățământul elementar și secundar, lectura și alfabetizarea. Accentul poate fi pus pe dezvoltarea de curriculum-uri pentru diferite domenii de studiu.

Elevii care studiază în acest domeniu sporesc adesea abilitatea lor de a raționa obiectiv și cu scop, ceea ce poate fi benefic în viața personală și profesională. O diplomă în curriculum poate, de asemenea, spori abilitatea de a preda în mod clar și de a prezenta informații într-un mod atrăgător, care îi ajută pe cei care se angajează direct în clasă.

Costul acestui program poate depinde de mulți factori. Multe instituții online oferă acest program și percep taxe și cărți pentru diverse taxe. Un pachet de ajutor financiar poate avea și un impact asupra costului final. Elevii ar trebui să contacteze fiecare școală pentru costuri exacte.

Elevii care finalizează un Master în Curiculum ar putea fi în măsură să concureze pentru o varietate de locuri de muncă pe întreg spectrul educațional. Progresele și promovările pentru poziții de conducere și management sunt adesea disponibile pentru acești absolvenți. De asemenea, aceștia pot lucra pentru o școală sau universitate ca profesori sau profesori, directori de liceu, superintendenți ai școlii, tutori și consultanți educaționali.

Un Master în Curriculum poate fi luat prin zeci de instituții din întreaga lume. În unele programe, portalurile online permit flexibilitatea programării. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Instruction
  • Curriculum
Domenii de studiu
  • Pedagogie (17)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu