Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Criptografie 2024

2 Masterat Programe în Criptografie 2024

Prezentare generală

O diplomă de master poate extinde potențialul de carieră pentru absolvirea studenților. Un program de doctorat și anumite posturi de specialitate necesită o diplomă de master ca făcând parte din calea de urmat.

Ce este un Maestru în criptografie? Elevii își petrec timpul învățând informatica, aplicând matematică și chiar inginerie. Cursurile predă arhitecturii calculatoarelor, algoritmi, teoria probabilităților, Java, C, principiile de criptografie asimetrică și multe altele. Elevii învață să lucreze cu sisteme de securitate și cipuri. De asemenea, sunt predate principiile fundamentării securității informațiilor, criptografiei și sistemelor de comunicare. Participanții la program aleg între mai multe cursuri elective pentru interese specifice de carieră odată ce fundamentele și clasele necesare sunt complete. Programul durează doi ani până la sfârșit.

Odată cu proliferarea calculatoarelor, criptarea informațiilor sensibile reprezintă un set de competențe necesare pentru oricine lucrează în domeniul tehnologiei informației, precum și protecția informațiilor personale. Prezentarea orală și prezentarea scrisă și abilitățile de argumentare sunt predate în cursul pregătirii studenților în relațiile lor la locul de muncă și cu clienții.

Înainte de a lua o decizie cu privire la un program, este bine să cercetați cu atenție instituția și programul pentru a determina costul total. Uneori factorii de cost fluctuează în funcție de economie la momentul inițierii programului.

Cu un Master în Criptografie, absolvenții pot decide să devină profesori universitari, consultanți în domeniul securității sau consultanți financiari. Mulți au urcat scara în pozițiile actuale de securitate a datelor, devenind criptanalizatori și criptografi. Titlurile potențiale suplimentare de locuri de muncă includ decodorul de date, expertul de criptare, semnalul analist și decodorul de mesaje. Multe posturi necesită o diplomă de masterat pentru combinația de informatică și matematică necesară pentru a efectua. Peisajul locurilor de muncă din domeniul securității informatice se schimbă rapid, oferind modalități suplimentare de urmat pentru absolvenți.

Continuați studiile la domiciliu sau în străinătate, online sau în clasă, în funcție de programul ales. Începeți căutarea pentru programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
  • Informatică
  • Criptografie
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe