Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 21 Diplome de Masterat în Criminologie 2023

21 Masterat Programe în Criminologie 2023

Prezentare generală

Mulți studenți doresc să aibă cunoștințele de specialitate din domeniul lor de carieră pe care le oferă o diplomă de masterat. Disponibil pentru oricine care a absolvit o diplomă de licență, acest tip de program poate califica studenții pentru o varietate de angajări, de locuri de muncă cu plată înaltă.

Ce este un Maestru în Criminologie? Proiectat pentru a oferi studenților o înțelegere globală a sistemului de justiție penală, acest tip de program acoperă diverse subiecte, cum ar fi criminalistica și psihologia criminală. Elevii pot învăța cum să efectueze cercetări în mod eficient pentru a descoperi mediile criminale ascunse sau pot lua cursuri de securitate. Fiecare curs oferă studenților cunoștințe de specialitate pe tema criminalității, de la modul în care criminalul se gândește la istoria legilor.

Când sunt înscriși într-un program de Master în Criminologie, elevii pot dezvolta o varietate de aptitudini critice care îi pot ajuta atât în ​​carieră, cât și în viața personală. Cercetarea și abilitățile analitice ar putea conduce la promovări și chiar la creșteri ale salariilor, în timp ce abilitățile de gândire critică pot ajuta elevii la locul de muncă sau la domiciliu.

Prețul unui masterat variază în funcție de școli, deoarece fiecare are propriile costuri de școlarizare și taxe. Factori cum ar fi durata programului și dacă cursurile sunt luate în campus sau online pot afecta, de asemenea, costul.

Elevii care dețin un master în criminologie pot avea acces la o varietate mai mare de locuri de muncă interesante decât cineva care are doar o diplomă de licență. Cei care au acest tip de fundal pot alege să lucreze în domeniul aplicării legii fie ca ofițer de poliție, fie ca detectiv, fie că ar putea alege să lucreze în spatele scenei ca cercetător sau consultant în medicină. Unii se pot bucura de a deveni lectori și de a preda materialul elevilor up-and-coming. Un fundal în criminologie ar putea de asemenea califica un student pentru a lucra în securitate.

Deoarece universitățile înțeleg că mulți studenți înscriși într-un program de master fac jonglerie cu locuri de muncă și familii cu educația lor, multe școli au început să ofere cursuri online pentru a oferi studenților mai multă flexibilitate. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Drept
  • Studii de drept penal
  • Criminologie
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (21)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu