Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 55 Diplome de Masterat în Contabilitate și finanțe 2024

55 Masterat Programe în Contabilitate și finanțe 2024

Prezentare generală

Deși o diplomă de licență în contabilitate puteți trimite bine pe drum, dacă aveți de gând să fie de succes într-o carieră de contabilitate și finanțe, posibil să aveți nevoie de studiu suplimentar și certificare. Un maestru în contabilitate și finanțe vă poate face competitive pe piața internațională într-un domeniu de cariera ce în ce mai competitiv.

Ce este un Master în Contabilitate și Finanțe? Acesta este un program, de obicei, competitiv, care se concentrează pe contabilitate avansate și studii de management financiar, inclusiv de contabilitate internaționale. Cursul de studiu poate dura unul sau doi ani pentru a finaliza, și cerințele de admitere și continuarea studiilor este de multe ori destul de stricte. Deoarece este un domeniu popular și competitiv de studiu, studenții care solicită trebuie să aibă o diplomă de licență într-un domeniu legat și să mențină o AAP minim la majoritatea universităților.

Câștigul salarial o diplomă de master în contabilitate și finanțe oferă multe avantaje pentru tinerilor absolvenți de facultăți.Se face elevii mai vandabil peste tot în lume. Programul de obicei, îi ajută să pregătească studenții pentru examenele de certificare a câștiga certificate ca un contabil public (CPA) sau auditor intern (CIA).

Costul de studii astfel de master diferă în funcție de instituție și durata programului. Elevii ar trebui să ia în considerare costurile suplimentare de viață în campus față de studierea on-line. Certificări suplimentare pot, de asemenea, un cost suplimentar. Cercetare Program bine pentru a afla care sunt costurile includ.

Absolvenții de un Master în contabilitate și finanțe pot găsi, de obicei, o carieră cu guvernul, în afaceri sau în consultanță. Acest grad este de asemenea utilă în cercetarea academică referitoare la contabilitate și finanțe. Pentru cei care intenționează să devină contabili, acest grad crește de comercializare pentru unul dintre domeniile de locuri de muncă cea mai rapidă creștere, și pot include chiar certificare ca un CPA sau CIA.

Elevii pot alege de multe ori să finalizeze studiile în campus sau on-line.Stenogramele sunt de obicei necesare împreună cu cererea. Unele instituții pot solicita, de asemenea, interviuri pentru programele lor. Pentru mai multe informații, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii economice
  • Contabilitate
  • Contabilitate și finanțe
Domenii de studiu
  • Studii economice (55)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu