Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 100 Diplome de Masterat în Construcții 2024

100 Masterat Programe în Construcții 2024

Prezentare generală

Te-ai decis să te faci inginer, dar nu ști încă ce fel de inginer vrei să fi? Atunci alege Ingineria Civilă! Ingineria Civilă este una dintre cele mai vechi tipuri de Inginerie și este specializată pe securizarea mediilor construite în mod natural. Asta înseamnă că poți lucra cu orice, de la clădiri la poduri și canale, iar primul pas este obținerea unei diplome de Masterat în Inginerie Civilă.

În cadrul unui program de Masterat în Inginerie Civilă există mai multe niveluri pe care te poți concentra: poți lucra în sectorul public, în sectorul privat, sau chiar și într-un guvern național. Datorită cererii mari de profesioniști competenți în acest domeniu, cei care au o diplomă de Masterat în Inginerie Civilă au oportunități profesionale excelente.

Există o varietate de domenii de specializare din care studenții pot alege în cadrul unui Masterat în Inginerie Civilă, precum inginerie de coastă, geotehnică, de mediu, structurală, a materialelor și nu numai. Așa că dacă un Masterat în Inginerie Civilă ți se pare interesant, această pagină îți oferă toate programele de care ai putea avea nevoie.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de inginerie
  • Construcții
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (100)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu