Keystone logo

14 Masterat Programe în Pedagogie Psihologie educațională Consiliere școlară 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Psihologie educațională
  • Consiliere școlară
Domenii de studiu
  • Pedagogie (14)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Pedagogie Psihologie educațională Consiliere școlară

O diplomă de master este o calificare postuniversitară care poate dura de la unu până la patru ani pentru a finaliza. Unele programe solicită elevilor să scrie o teză sau să ia un examen de calificare în plus față de finalizarea unui număr determinat de ore de credit. Programele pot fi profesionale sau bazate pe cercetare.

Ce este un Master în consiliere școlară? Elevii sunt de obicei instruiți în strategiile de consiliere a elevilor, școlilor, familiilor și comunităților K-12. Elevii pot lua cursuri cum ar fi principiile consilierii școlare, abilitățile și tehnicile de consiliere, conceptele sistemelor familiale, consilierea multiculturală, creșterea și dezvoltarea umană și psihopatia și diagnosticul. Persoanele care participă la un program de masterat tind să învețe să ajute elevii de toate vârstele să se concentreze pe dezvoltarea academică, carieră, socială și emoțională, permițându-le să obțină succes în școală și să se pregătească pentru a duce la împlinirea vieții ca adulți.

Există numeroase beneficii pentru obținerea unui masterat în consilierea școlară. Absolvenții dezvoltă de obicei aptitudini de ascultare excelente. Prin învățarea celorlalți cum să se concentreze asupra obiectivelor, aceștia își iau în mod obișnuit și aceste abilități. Elevii pot câștiga, de asemenea, experiența de a lucra cu persoane din diverse medii. Acest lucru le permite să fie persoane compasiune care înțeleg funcționarea unei comunități diverse.

Universitățile din întreaga lume oferă diferite programe de masterat, iar costurile pot varia în funcție de timpul de finalizare și cursuri. Contactați școlile de interes specifice pentru a întreba așteptările de școlarizare.

Un master în consilierea școlară poate pregăti studenții pentru locuri de muncă ca consilieri școlari, asistenți administrativi și alte funcții academice. Unii absolvenți își desfășoară o carieră cu organizații nonprofit unde pot ajuta copiii defavorizați și abuzați. Absolvenții pot fi, de asemenea, capabili să se califice pentru carieră ca manageri de caz clinic, asistenți sociali, mentori sau profesori de învățământ special. Cu o cantitate mică de cursuri suplimentare și acordarea de licențe, absolvenții ar putea să găsească locuri de muncă ca specialiști în sănătatea mintală și terapeuți în domeniul sănătății mintale.

O diplomă de master în consilierea școlară poate fi urmărită cu ușurință într-un cadru tradițional în campus sau printr-un program de studii on-line. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.