Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 7 Diplome de Masterat în Conservare istorică 2024

7 Masterat Programe în Conservare istorică 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este o unitate de studiu deschisă elevilor la nivel gradual. Studenții care desfășoară un program au potențialul de a-și extinde cunoștințele pentru a-și dezvolta cariera sau pentru a-și pregăti programele de doctorat. Finalizarea unui program durează de obicei una până la doi ani.

Ce este un maestru în conservarea istorică? Aceste programe oferă un studiu aprofundat al istoriei, al conservării clădirilor și al artefactelor și al semnificației socio-economice a conservării într-un domeniu mai larg. Subiectele de curs pot include o examinare tehnică a inspecției și reabilitării arhitectonice, cercetarea conceptuală și analiza impactului conservării, legi culturale și patrimoniului european și legi de reabilitare urbană. Elevii au oportunitatea de a cimenta un fundal puternic al cunoștințelor sociale și istorice care să se bazeze pe aplicarea abilităților dobândite necesare intervenției de reabilitare.

Completarea unei diplome de master poate dota elevii cu multe aptitudini valoroase și comercializabile. Învățarea metodelor de cercetare eficiente, înțelegerea modului de a comunica și de a se consulta ca expert în domeniu și de a putea planifica și organiza proiecte pot beneficia toți studenții care concurează pentru funcții de salarizare mai înalte sau educație continuă.

Costul de inițiere a unui program poate varia în funcție de locația fiecărei instituții și de durata cursului. Studenții potențiali ar trebui să contacteze școli specifice pentru informații suplimentare despre cost și cerințe.

Un Maestru de Conservare Istorică oferă o oportunitate unică pentru ca studenții să devină experți într-un domeniu specializat. Absolvenții se pot aștepta să găsească o varietate de cariere potențiale, inclusiv cercetători din sectoarele public și privat, istorici, consultanți de conservare, manageri de proiect de conservare, conservatori și planificatori de proiectare, directori de dezvoltare comunitară, arhiviști, curatori, coordonatori de evenimente, tehnicieni de bibliotecă, profesori.

Cursurile online, programele cu program part-time și opțiunile internaționale sunt toate disponibile pentru studenți pentru a le explora. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de arhitectură
 • Conservare istorică
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (7)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu