Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 9 Diplome de Masterat în Conservare 2024

9 Masterat Programe în Conservare 2024

Prezentare generală

Un master este un grad absolvent care arată că un student a primit o educație avansată în domeniul său sau aleasă. Luat după obținerea unei diplome de licență, acest program poate dura între unu și patru ani pentru a finaliza.

Ce este un Maestru în Conservare? Acest program de gradul continuă în cazul în care studiile de licență de licență lasă off, concentrându-se pe competențe avansate de cercetare și subiecte mai complexe. Veți învăța cum să efectuați cercetări și să conservați importante obiecte culturale create din piatră și lemn, împreună cu suprafețe decorative. Materialele adiționale folosite pentru a crea aceste piese tridimensionale includ ceramica și tencuielile, pe care le veți învăța, de asemenea, cum să le păstrați.

Cu atât de multe informații sunt disponibile astăzi pe Internet, este important să învățați cum să cercetați și unde să căutați informații despre obiectele cu care lucrați. Competențele de cercetare avansate sunt căutate în multe domenii.De asemenea, puteți învăța cum să planificați și să realizați proiecte pe termen lung în acest program, câștigând aptitudini valoroase de gestionare a proiectelor.

Școlile din întreaga lume oferă un Master în Conservare, iar costurile de școlarizare variază de la fiecare instituție. Trebuie să contactați direct școala pentru mai multe informații despre costuri.

Învățarea metodelor folosite pentru a crea arta în toate formele sale vă va oferi o apreciere mai profundă a practicilor culturale care pot duce la o varietate de cariere. S-ar putea să vă placă să lucrați ca curator pentru un muzeu sau o corporație. Pe măsură ce deveniți mai degrabă un expert în domeniul dvs., puteți alege să lucrați ca evaluator imobiliar, un antic dealer sau să administrați o galerie de artă. În câmpul de publicare, vă puteți bucura de scris sau de editare de articole și / sau cărți.

Puteți completa un program de Master în Conservare printr-o varietate de școli online și bucurați-vă de studierea de acasă.Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de artă
  • Arte
  • Conservare
Domenii de studiu
  • Studii de artă (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu