Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Conducerea fabricației 2024

Masterat Programe în Conducerea fabricației 2024

Prezentare generală

Obținerea un Master of Science grad poate fi o modalitate foarte bună pentru absolvenții să pătrundă în pozițiile la nivel înalt din industria înfloritoare ca de fabricație. În acest scop, câștigul salarial Masterat în Producție Leadershipul poate da aceste abilități esențiale pentru gestionarea cu succes o organizație procedurile de 's de fabricație.

Ce este un Master în Producție Conducere? Acest domeniu de studiu implică o combinație de concepte de producție de bază prin cursuri de afaceri și inginerie. Preocupări practice, cum ar fi managementul lanțului de aprovizionare și de operațiuni, va fi accentuat, în plus față de cursuri axate pe procesul de fabricație în întreaga lume. Elevii vor fi, de asemenea, consiliati la tactici de luare a deciziilor, și va învăța modalități de a aplica aceste metode la problemele din lumea reală.

Elevii care urmăresc acest curs de studiu se pot aștepta la o serie de beneficii asupra finalizare.Perspectiva globală a produs de astfel de cursuri permite absolvenților să găsească locuri de muncă adecvat doar despre oriunde în lume. În plus, aceste care au grade de conducere de fabricație poate fi căutat de numeroase organizații din cauza nivelului ridicat de calificare oferite de astfel de cursuri avansate.

În ceea ce privește costul este în cauză, taxele de școlarizare pot varia foarte mult. Durata unui program poate fi un factor în costul total, precum și de fotbal au participat. Asta 's de ce se e important pentru fiecare elev pentru a determina dacă o școală este un meci bun pentru ei înainte de a lua o decizie.

Când vine vorba de cariera, absolvenți cu un Master în Producție Conducerea se pot aștepta la multe posibilități indeplinesc și profitabile în domeniul industriei prelucrătoare. Pentru cele care se concentrează pe aspectele manageriale din procesul de fabricație, cum ar fi posturi supraveghetor de fabricație și coordonator poate fi un mare meci.Alte opțiuni includ inginer de fabricație, în care profesioniștii trebuie să păstreze lanțuri de aprovizionare în mișcare, și de a ajuta la depanarea orice probleme de-a lungul drum. Datorită cursuri extinse asociate cu aceste programe, absolvenții pot găsi de lucru cu mai multe companii de profil înalt în căutare de cei mai buni candidati disponibile.

Pentru cei constatare este greu să participe la cursuri în mod regulat, învățarea online poate fi o opțiune mare. Acest lucru este valabil mai ales pentru studenții care locuiesc în zone îndepărtate, sau cei care doresc să-și extindă educația lor menținând în același timp deja un loc de muncă full-time. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Management
  • Conducere
Domenii de studiu
  • Studii de Management (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu