Keystone logo

1 Masterat Programe în Turism și ospitalitate Managementul parcurilor și agrementului Conducere în aer liber 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Turism și ospitalitate
  • Managementul parcurilor și agrementului
  • Conducere în aer liber
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Masterat Programe în Turism și ospitalitate Managementul parcurilor și agrementului Conducere în aer liber

O diplomă de master necesită, de obicei, de la unu la trei ani de studiu, după ce un student a obținut o diplomă de licență. Programele pot avea un accent profesional sau de cercetare. Acestea sunt disponibile în aproape orice domeniu.

Ce este un Maestru în Leadership? Această diplomă de învățământ superior predă abilități de conducere educatorilor în aer liber și solicitanților de aventuri. Elevii pot învăța să faciliteze experiențele în aer liber și să dezvolte abilități de supraviețuire. Majoritatea programelor oferă cursuri care iau elevii în afara, unde lucrează cu grupuri mici, desfășoară activități de cercetare și participă la discuții de clasă. Elevii pot lua cursuri în teoria și filozofia educației experimentale, principiile și practicile de conducere, prelucrarea și facilitarea grupurilor, medicina sălbatică, administrarea mediului și etica. Acest grad tinde să atragă entuziasti în aer liber de toate felurile.

Oamenii din aceste programe pot dezvolta multe abilități interesante. Ei devin deseori experți în medicina sălbatică, ceea ce le-ar pregăti să utilizeze resurse limitate pentru a trata situațiile medicale de urgență. De asemenea, elevii pot învăța să conducă și să asculte.

Un Maestru în Leadership în aer liber este disponibil numai la anumite universități. Cursurile pot varia foarte mult, în funcție de program. Din această cauză, elevii sunt încurajați să contacteze școala la alegere pentru informații despre costuri.

Există oportunități interesante pentru cineva cu o diplomă de master în conducerea în aer liber. Elevii învață de obicei abilități de cercetare valoroase, care le permit să contribuie la corpul cunoașterii din jurul aventurii în aer liber. Ei obțin un set de abilități unice care le pregătește pentru o gamă surprinzător de largă de oportunități de angajare, în ciuda concentrării programului de nișă. Absolvenții se pot califica pentru poziții interesante, cum ar fi instructor de supraviețuire, fotograf de aventură și scriitor, manager de resurse naturale, programator de agrement, superintendent de recreație sau programator de școală în aer liber.

Un master în Leadership în aer liber este o diplomă specială oferite numai la anumite universități. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.