Keystone logo

8 Masterat Programe în Jurnalism și comunicare în masă Comunicații Comunicare Strategică 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Jurnalism și comunicare în masă
  • Comunicații
  • Comunicare Strategică
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (8)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Jurnalism și comunicare în masă Comunicații Comunicare Strategică

În lumea comunicării strategice, te vei scufunda într-un domeniu interesant care îți perfecționează abilitățile în planificarea, executarea și evaluarea strategiilor de comunicare eficiente. Folosind o varietate de discipline, cum ar fi marketing, relații publice, publicitate și studii media, veți învăța cum să creați mesaje coezive și direcționate, care rezonează cu diverse audiențe.

Curriculum-ul unui program de licență în comunicare strategică este cuprinzător și își propune să echipeze studenții cu o înțelegere holistică a domeniului. Include subiecte precum mass-media și tehnologie, teoria comunicării, scriere și editare, marketing digital și managementul campaniilor.

Absolvenții din acest domeniu au o mulțime de oportunități de carieră. În calitate de specialist în relații publice, puteți dezvolta și menține o imagine pozitivă pentru clienți, puteți gestiona relațiile cu mass-media și puteți crea materiale de comunicare convingătoare, cum ar fi comunicate de presă și conținut de rețele sociale. Sau, intră în rolul unui manager de marketing, unde vei planifica și executa strategii de marketing pentru a promova produse sau servicii prin cercetări de piață, publicitate și campanii promoționale. Alte poziții interesante includ Manager de publicitate, Manager de social media, Specialist în comunicare și Strategist de conținut.

Explorați programele noastre de comunicare strategică și găsiți programul perfect pentru dvs.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.