Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Diplome de Masterat în Comunicare în sport 2024

4 Masterat Programe în Comunicare în sport 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este o dovadă că ați trecut cu succes un studiu care demonstrează un înalt nivel de înțelegere într-un anumit domeniu de studiu. O diplomă de licență este necesară pentru a aplica pentru o diplomă de masterat.

Ce este un Master în Comunicarea Sport? Este un aspect al studiilor de comunicare care, uneori, se numește și mass media sportivă și jurnalismul sportiv. Acesta merge dincolo de difuzarea sporturilor pentru a vă învăța cum să optimizați comunicarea în contextul sportiv. Prin urmărirea unui master în comunicarea în domeniul sportului, abordați sportul într-un mod nou, analizând și examinând critic rolul sportului în societate. Cursurile pot include comunicarea organizațională, relațiile publice și mediile sociale.

Sportul servește drept bază comună pentru problemele comune ale timpului nostru, iar într-un program, puteți învăța să folosiți comunicarea sportivă pentru a depăși barierele rasiale, sexuale și geografice.De asemenea, puteți dobândi abilități în comunicarea electronică și în relațiile publice, care vă pot ajuta să obțineți un avantaj competitiv atunci când urmăriți locuri de muncă în industria sportivă și în afara acesteia.

Câștigarea unui master în comunicarea sportivă necesită, de obicei, doi ani de studiu cu normă întreagă. Mulți factori pot afecta costul educației: universitatea, locația, durata studiilor sau programul online. Contactați biroul de admitere al școlii la alegere pentru informații mai detaliate.

Urmărirea unui master în comunicarea sportivă poate deschide mai multe opțiuni pentru carieră la ziare, posturi de radio, școli publice sau companii precum Reebok și Nike. Dacă vă adresați apeluri, o carieră de scriitor de jurnalism sau de scriitor de sport ar putea fi interesantă. Dacă vă place să vorbiți, luați în considerare o carieră ca radiodifuzor sau agent sportiv. Există opțiuni de carieră pentru multe interese diferite în domeniul comunicării sportive.

Comunicarea sportivă este un domeniu specific oferit doar la unele universități.Sunt disponibile și grade online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Sport
 • Comunicare în sport
Domenii de studiu
 • Sport (4)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu