Keystone logo

6 Masterat Programe în Studii tehnologice Știința calculatoarelor Rețele de calculatoare 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
  • Știința calculatoarelor
  • Rețele de calculatoare
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii tehnologice Știința calculatoarelor Rețele de calculatoare

Atât de mulți oameni lucrează cu calculatoare astăzi. O singură gospodărie poate avea computere, dispozitive mobile, imprimante, televizoare și chiar legate de o rețea de domiciliu. Utilizatorii înțelege puterea de rețea, precum și complexitatea potențial de setari. Unele dintre aceste utilizatori inscrie intr-un program de Master în Computer Networking, în scopul de a obține acreditările necesare pentru a beneficia de o carieră în administrația rețea și de sprijin.

Ce este un Master in Computer Networking? Este un grad avansat care merge dincolo de tehnologia informației (IT) aptitudini învățate ca parte a programului de licență. Aceasta implică planificare avansată de rețea și de punere în aplicare, întreținere conectivitate, și problemele moderne de securitate. Aceasta permite absolvenților să-și planifice sisteme flexibile, scalabile pentru o afacere sau o organizație de aproape orice dimensiune.

Printre profesioniștii IT, absolvenți de master în rețele de calculatoare sunt printre cele mai mari plătite și în cele mai cererii.Utilizarea tot mai mare de rețele pe piețele mondiale creează o creștere continuă a numărului de rețele de profesioniști necesare în industrie.

Costurile pentru un program de calculator rețea de master variază foarte mult în funcție de instituția de învățământ. Cu toate acestea, în afară de un laptop, cele mai multe costuri se află exclusiv în școlarizare. Programul rețele de calculatoare durează, în general, de mai mulți ani.

Mulți absolvenți lucrează în departamentele IT ale marilor companii. Noi absolvenți începe de multe ori cu un program intens de învățare a hardware-ului și software-ul special al companiei. Apoi au perfecționa abilitățile lor, cu un regim de taxe de depanare, de multe ori de așteptare de gardă a face cu erori de rețea. Absolvenți condimentată participa la caietul de sarcini sistem, integrare, și extinderea. Ei proiectare hardware-ul și software-ul alege pentru sistemele companiei. În mediul cloud moderne, mulți muncă să scape de resurse IT pe serverele de la distanță.Unii chiar lucrează în centre de date, furnizarea de resurse cloud altora.

Cei interesati de un Master în Computer Networking pot găsi instituții de învățământ excelente peste tot în lume. Acest program este potrivit în special pentru cei din zone izolate, care ar prefera un curs online de studiu. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.