Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 43 Diplome de Masterat în Comerț 2024

43 Masterat Programe în Comerț 2024

Prezentare generală

În cadrul unui studiu de Comerț vei caracteriza piața și te vei uita la studii de caz și la sisteme economice pentru a identifica factorii cheie de succes sau eșec în anumite activități de afaceri. Absovenții programelor de Masterat în Comerț sunt foarte calificați pentru funcții de conducere în afaceri din mai multe domenii ale sectoarelor publice și private. Programele de Masterat în Comerț sunt concepute pentru a-ți dezvolta si mai mult educația obținută în cadrul studiilor universitare și pentru a-ți îmbunătăți calificările pentru posturi specializate la nivel înalt în consultanță, finanțe, contabilitate, sisteme de informare, marketing, managementul resurselor umane, afaceri internaționale și multe altele.

Studiul pentru un Masterat în Comerț durează de obicei unul sau doi ani în care studenții își vor demonstra înțelegerea conceptelor academice cheie și a competențelor practice cu un proiect individual sau de grup. Programele de Masterat în Comerț sunt disponibile cu normă întreagă sau part time în Europa, Oceania, Australia, Noua Zeelandă sau Spania. Programul de Masterat în Comerț de la Universitatea RMIT durează trei semestre și îi inspiră pe studenți să își urmeze cariera ideală încurajându-i să se specializeze pe un anumit domeniu de studiu.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum poți obține calificările necesare pentru a lucra pe posturi grozave și pentru a-ți crea cariera de vis în afaceri, finanțe, contabilitate, marketing, resurse umane sau oricare alt domeniu legat de Comerț, atunci aruncă o privire mai jos și află acum cum poți aplica pentru un program de Masterat în Comerț!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de afaceri
  • Comerț
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (43)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu