Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 9 Diplome de Masterat în Coaching în carieră 2024

9 Masterat Programe în Coaching în carieră 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este un nivel absolvent de studii care recunoaște studenții pentru avansarea specializată în domeniile lor. Elevii sunt capabili să-și extindă cunoștințele și abilitățile pentru a deveni mai bine pregătiți pentru a găsi și a excela în carierele de recompensare. Obținerea unei diplome poate fi realizată, în general, în termen de doi ani.

Ce este un Master în Coaching Coaching? Aceste programe sunt concepute să se bazeze pe înțelegerea teoretică a studenților în ceea ce privește consilierea și consilierea în carieră și să cultive modalități eficiente de utilizare a resurselor pentru a fi aplicate în cadrul locurilor de muncă profesionale. Subiectele de curs pot include comunicarea sănătoasă între colegi, comunicarea în format scris, metodele de cercetare, psihologia, cercetarea și dezvoltarea organizațională, teoriile învățării, etica profesională și coaching-ul în mediul de afaceri. Unele programe pot avea premise înainte de admitere.

Obținerea unui grad de coaching în carieră poate oferi studenților multe avantaje. Abilitatea de a descompune conceptele academice pentru utilizarea practică, știind cum și când să utilizeze resursele disponibile și demonstrând comunicarea articulată și eficientă sunt abilități valoroase pe care studenții le pot utiliza pentru a asigura și a avansa în cariere de succes.

Costurile programului pot varia în funcție de fiecare instituție și durata cursului. Studenții potențiali sunt invitați să ajungă la școli care oferă programul lor de alegere pentru informații mai detaliate despre costuri și cerințe.

Absolvenții programului de masterat se pot aștepta să găsească o gamă largă de posibile oportunități de carieră. Unele titluri posibile de locuri de muncă includ antrenori de carieră, consilieri, recrutorii, manageri de proiect, coordonatori de servicii de carieră, antrenori de tranziție, consilieri școlari, dezvoltatori de carieră, profesori și terapeuți. Mulți antrenori de carieră găsesc poziții în domenii conexe, cum ar fi școli și universități, organizații de veterani, firme de asistență în carieră, agenții de plasare a forței de muncă, organizații de tineret și diverse tipuri de întreprinderi.

Cursurile online, cu jumătate de normă și cu cursuri internaționale sunt disponibile studenților de toate tipurile de medii. Pentru a începe o cursă, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Auto-îmbunătățire
 • Coaching în carieră
Domenii de studiu
 • Auto-îmbunătățire (9)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu