Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 5 Diplome de Masterat în Chineză 2024

5 Masterat Programe în Chineză 2024

Prezentare generală

Dincolo de o diplomă de licență de licență, o diplomă de master este punctul de intrare în studii postuniversitare și oferă un accent mai profund într-un subiect academic sau o zonă profesională. Oamenii pot urma cursuri de masterat cu intenția de a studia în cele din urmă pentru un doctorat sau opțiuni de carieră extinse sau pur și simplu de interes.

Ce este un Maestru în limba chineză? Gradul oferă cunoaștere culturală și intelectuală atât în ​​China, cât și în limba sa. Elevii pot avea opțiuni tematice pe care se pot concentra, cum ar fi literatura, istoria, lingvistica, cultura sau pedagogia. Interpretarea și traducerea sunt alte domenii posibile, în special dacă competența elevului în limba sa maternă este puternică. Cei cu mai multe interese profesionale pot, de asemenea, să urmeze cursuri în afaceri, finanțe, economie, tehnologie, drept și mass-media.

Un Master în programul chinez ajută la consolidarea abilităților analitice și a abilităților de comunicare. Absolvenții acestui tip de program pot fi, de asemenea, foarte calificați să predea și să ofere cursuri de formare.

Costurile pentru Master în programele de studii chineze diferă, în funcție de durata programului, de instituția de învățământ care o oferă și de locul în care se află. Programele de masterat durează în general de la un an la trei ani.

Opțiunile de carieră sunt susceptibile de a fi abundente pentru Master în absolvenți chinezi, deoarece China continuă să crească ca o putere mondială. Aceștia pot intra pe diverse poziții în mediul academic, guvern, consultanță, afaceri, organizații non-profit sau în educație. Persoanele cu pregătire în domeniul literaturii și al limbilor străine pot deveni educatori de limbă chineză sau specialiști lingvistici. Posturile de traducător și interpret pot fi de asemenea găsite în companii private, sectoare ale serviciilor publice și diverse agenții internaționale. Alții ar putea dori să urmeze cariere academice prin continuarea studiilor prin intermediul unui program de doctorat.

Master în programe de studii chinezești sunt disponibile în întreaga lume, fie în campusuri universitare, fie online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Limbi străine
 • Chineză
Domenii de studiu
 • Limbi străine (5)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu