Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Diplome de Masterat în Chimie medico-legală 2024

3 Masterat Programe în Chimie medico-legală 2024

Prezentare generală

În urma unei diplome de licență, o diplomă de master permite studenților să își perfecționeze educația și abilitățile în domeniul lor de studiu. Munca academică și practica avansată, precum și un accent mai precis, pot oferi studenților ceea ce au nevoie pentru o carieră mai înaltă.

Ce este un Maestru în Chimie Legală? Acest program tratează elevii în metodologii de laborator pentru investigarea și reconstrucția scenelor de crimă folosind analize chimice. Curriculum-ul tipic se bazează pe cunoștințele studenților în domeniul chimiei și îl aplică pentru evaluarea dovezilor, utilizând instrumente de cercetare și echipamente de laborator. Elevii se pot concentra pe subiecte specifice, cum ar fi urme de dovezi precum solul sau sticla, biologia sau toxicologia, cu cursuri suplimentare legate de acest accent.

Prin obținerea unui Master în Chimie Forensic, elevii pot hone abilități analitice și de rezolvare a problemelor care devin valoroase prin viața lor. De asemenea, își pot construi abilitățile în comunicarea orală și în scrisul tehnic, ambele necesare pentru a-și transmite constatările în laborator.

Costurile de a lua un Maestru în Chimie Forensic depinde de instituția care oferă programul, astfel încât elevii ar trebui să vă asigurați că pentru a găsi informații cu privire la școala în cauză și taxele de școlarizare preconizate. De obicei, un student cu normă întreagă poate finaliza programul într-un an.

Expertiza acumulată prin intermediul unui Master în Chimie Forensic și recunoașterea gradului însuși face ca elevii să fie candidați valoroși în pozițiile de chimist analitice, atât în ​​cadrul cât și fără știința medico-legale. Absolvenții pot trece de la locul de muncă ca asistenți de laborator la luarea propriilor cazuri sau chiar să acționeze în calitate de director al unui laborator de crimă, să supravegheze alți tehnicieni, să efectueze recenzii de caz și să administreze laboratorul. Alți absolvenți găsesc în schimb locuri de muncă în mediul academic sau în drept.

Un maestru în chimie criminalistică poate fi obținut de la una din școlile din întreaga lume. Pentru studenții care locuiesc departe de o școală sau care caută un program flexibil, programele online reprezintă o opțiune valoroasă. Pentru a afla mai multe, căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe naturale
  • Chimie
  • Chimie medico-legală
Domenii de studiu
  • Științe naturale (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe