Keystone logo

0 Masterat Programe în Transporturi și Logistică Logistică Cercetare Operațională 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Transporturi și Logistică
  • Logistică
Domenii de studiu
  • Transporturi și Logistică (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Niciun program nu corespunde criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să vă rafinați filtrele.

Clear filters

Popular degree type

Popular education type

Masterat Programe în Transporturi și Logistică Logistică Cercetare Operațională

Cercetarea operațională se referă la utilizarea metodelor analitice și a modelelor matematice pentru a ajuta organizațiile să ia decizii mai inteligente, să simplifice procesele și să abordeze probleme complexe.

Când urmați o diplomă de cercetare operațională, vă veți scufunda într-o serie de tehnici cantitative, modele matematice și strategii de optimizare care vizează îmbunătățirea și analiza sistemelor complexe. Subiectele cheie includ programarea liniară și neliniară, optimizarea rețelei și analiza deciziei.

Absolvenții se găsesc adesea în roluri căutate, cum ar fi oamenii de știință de date, analiștii lanțului de aprovizionare și consultanții de management. Cunoștințele și expertiza dobândite prin studiul cercetării operaționale au aplicații largi, ceea ce o face o alegere de grad flexibilă și utilă.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.