Keystone logo

13 Masterat Programe în Studii de inginerie Inginerie Cercetare Inginerească 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii de inginerie
  • Inginerie
  • Cercetare Inginerească
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii de inginerie Inginerie Cercetare Inginerească

Sunteți pasionat de investigarea, descoperirea și dezvoltarea de noi tehnologii? Vrei să ai un impact semnificativ asupra lumii? Dacă da, o diplomă de cercetare inginerească s-ar putea potrivi perfect.

Gradele de cercetare în inginerie se adresează unei game largi de interese. De la cercetare în domeniul educației inginerești și mașini inteligente autonome până la sisteme energetice, învățarea automată și inginerie structurală, există ceva pentru toată lumea. Cu programe atât de diverse, vă puteți adapta educația pentru a se potrivi obiectivelor dvs. unice de carieră.

Absolvenții cu diplome de cercetare în inginerie sunt foarte căutați în mai multe industrii, inclusiv în industria auto, aerospațială, energetică, electronică și farmaceutică. S-ar putea să lucrezi ca cercetător de știință, inginer sau chiar manager, dezvoltând produse și procese de ultimă generație care transformă lumea din jurul nostru.

Dar nu doar industriile sunt dornice să angajeze absolvenți de cercetare în inginerie. Agențiile guvernamentale și organizațiile non-profit apreciază, de asemenea, expertiza lor în conturarea politicilor publice, supravegherea conformității reglementărilor și efectuarea de cercetări pentru a sprijini inițiativele sociale și de mediu.

Dacă aveți o dorință arzătoare pentru inovație și o dorință de a face diferența, o diplomă de cercetare în inginerie ar putea fi biletul dvs. către o carieră interesantă și împlinită.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.