Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 46 Diplome de Masterat în Cercetare educațională 2024

46 Masterat Programe în Cercetare educațională 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este rezultatul anilor de studii într-un program de absolvent. O astfel de diplomă califică absolvenții ca experți într-un anumit domeniu și le poate pune pe calea cea bună spre obținerea unui grad de doctorat.

Ce este un Master în cercetare în domeniul educației? Acest program de grad poate îmbunătăți abilitățile de cercetare ale studenților, deoarece acestea se referă la teoriile și sistemele de educație. Elevii ar trebui să fie capabili să absolve cu o înțelegere în profunzime a modului în care să conducă și să analizeze propriile lor de cercetare pentru a face îmbunătățiri în programele educaționale și academice. Cursurile necesare în acest program pot include teoria clasică de testare, statisticile inferențiale, teoria organizației, colectarea datelor, estimarea parametrilor și proiectarea evaluării.

Un grad de cercetare în domeniul educației ar trebui să pregătească absolvenți pentru forța de muncă. Prin cursuri, studenții își pot îmbunătăți abilitățile analitice, de comunicare și de lucru în echipă, ceea ce le poate ajuta să obțină un loc de muncă în domeniul cercetării după absolvire.

Există mulți factori, cum ar fi dacă un student se poate angaja la un program cu program complet, care poate afecta costurile programului. Cea mai bună metodă pentru studenți de a înțelege complet costurile este de a ajunge la școala la alegerea lor pentru mai multe informații.

Absolvenții cu diplomă de învățământ ar trebui să poată găsi un loc de muncă într-o varietate de domenii și organizații, inclusiv universități, instituții financiare, districte școlare, organizații nonprofit sau alte sectoare de activitate. Aceștia pot găsi un loc de muncă ca directori de învățare, pot dezvolta noi curricule pentru ca școlile să le urmeze sau pot servi drept consilieri sau consilieri, ajutând la aplicarea rezultatelor cercetării în situațiile din lumea reală. Alte cariere potențiale includ analist de date, coordonator de cercetare, administrator de educație, cercetător principal și consilier de evaluare.

Programele de cercetare educațională online sunt disponibile în școlile din întreaga lume. Aceste programe pot fi deosebit de atractive pentru studenții care au locuri de muncă cu normă întreagă, locuiesc în zonele rurale sau altfel nu se pot angaja la programele de colegiu tradiționale. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Cercetare educațională
Domenii de studiu
  • Pedagogie (46)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu