Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 13 Diplome de Masterat în Cercetare de inginerie 2024

13 Masterat Programe în Cercetare de inginerie 2024

Prezentare generală

Oferind o pregătire de specialitate și o pregătire specializată, un program de masterat este o alegere populară pentru studenții care doresc să-și completeze calificările. Acest tip de grad de obicei necesită între 24 și 36 de ore de credit pentru a finaliza.

Ce este un Master în Cercetare în Inginerie? Aceste programe avansate învață, de obicei, elevii fundamentele tehnicilor de inginerie și le permit să se specializeze într-o mare varietate de domenii științifice. Elevii își pot alege specialitatea bazată pe interese și cerințe de program, trecând în curriculum-uri bazate pe cercetare adaptate pentru a se potrivi cu zonele lor de focalizare unice. Domeniile de specializare pot include (dar nu se limitează la) bioinginerie, inginerie electrică sau computațională, inginerie materiale și inginerie petrolieră. În funcție de program, aceste grade sunt adesea susținute puternic de cercetări independente și pot implica colaborarea cu experții din industrie.

Datorită naturii practice a studiilor de inginerie, elevii pot dobândi multe abilități și experiențe de mare valoare prin educația lor. Elevii pot învăța cum să efectueze cercetări de inginerie și să colaboreze în domeniul dorit și pot dobândi abilități superioare de gestionare a timpului, care pot imensa viața lor profesională și personală.

Bugetarea pentru colegiu poate fi o provocare datorită multitudinii de factori care trebuie luați în considerare. Elevii sunt încurajați să studieze programul de taxe pentru fiecare program individual de care sunt interesați înainte de a aplica și să ajungă la universitățile dorite pentru asistență.

În funcție de specialitatea pe care o aleg, studenții care absolvesc cu un Master în Inginerie de Cercetare pot obține locuri de muncă în aproape orice industrie care se bazează pe cercetare. Unic hands-on de fond de acest program de gradul poate duce elevii la poziții ca ingineri biomedicale, ingineri de petrol, și ingineri civile. Carierele de carieră pot fi disponibile atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public, în care persoanele care au studii superioare și experiență în domeniul cercetării din lumea reală sunt în continuă cerere.

Primirea unui Master în Inginerie de Cercetare nu trebuie să ducă la dezrădăcinarea vieții tale. Programele de învățare online și la distanță vă pot permite să echilibrați cerințele vieții de familie și de muncă împreună cu obiectivele dvs. academice. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de inginerie
  • Inginerie
  • Cercetare de inginerie
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu