Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Catering 2024

1 Masterat Programe în Catering 2024

Prezentare generală

Câștigul salarial o diplomă de master este un excelent mod de a relansa cariera ta și introduceți o poziție mai mult succes și avansat. Pentru a se înscrie într-un program de master, trebuie să câștige mai întâi o diplomă de licență. Studenții care aleg să-și continue studiile au adesea un avantaj semnificativ.

Ce este un Master in Catering? În esență, un grad în castiguri de catering se pregătește pe elevi să opereze o afacere de catering sau de altă companie ospitalitate alimentară. Cursuri se concentreze, de obicei, la timp și de gestionare a resurselor, a bugetului, marketing, contabilitate, managementul inventarului, și a practicilor de angajare. Este important ca elevii să înțeleagă că un program de studii în catering este mai similar cu un program de afaceri decât una culinară. Este neobișnuit ca cursuri să se concentreze pe abilitățile de gătit.

Studierea de catering oferă studenților abilități excelente de gestionare a timpului și le pregătește să se dezvolte într-o carieră de afaceri.Oamenii de știință interesați de antreprenoriatul beneficiază, de asemenea, să obțină conducerea și abilități manageriale de care au nevoie pentru a începe propria afacere sau să opereze o companie existentă.

Cheltuielile asociate câștigând o diplomă de master în catering variază destul de un pic. Mai mulți factori, cum ar fi școala și programul de alegere, precum și țara de studiu, influența de școlarizare și alte taxe. Face cercetare dumneavoastră să știe ce costul va fi de înscriere.

Poate părea servirea mesei este o zonă specifică de focalizare, care ar permite doar câteva opțiuni de carieră, dar sunt de fapt mai multe domenii pe care absolvenții de studii de catering pot urmări, inclusiv servicii alimentare, bucătăria de marketing, restaurant de management și de management de catering. posturi specifice includ manageri din industria hotelieră, coordonatori de angajare, operatori, specialiști în marketing, manageri asistenți, și manageri de catering. Catering este un domeniu unic, care oferă absolvenților multe oportunități.

În cazul în care sunteți interesat de o educație în catering, începe astăzi. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor
  • Produse alimentare și băuturi
  • Catering
Domenii de studiu
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu