Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 20 Diplome de Masterat în Branding 2024

20 Masterat Programe în Branding 2024

Prezentare generală

Mulți studenți care se înscriu într-un program de masterat au terminat recent un licență într-un domeniu conex. Finalizarea acestui program adesea permite absolvenților să se specializeze, să avanseze sau să primească salarii mai mari în cariera lor aleasă. O diplomă de master este următorul pas educațional spre un doctorat.

Ce este un Master în branding? Acest tip de program se concentrează pe strategii care stabilesc relații puternice între mărcile de produse sau servicii și consumatorul final. Elevii învață să construiască și să administreze branduri puternice pentru a ajuta organizațiile să concureze pe piață. Analiza de marcă, strategiile de marketing, comunicarea și operațiunile de afaceri sunt de obicei incluse în cursuri. Teoriile conceptuale și studiile de caz sunt adesea folosite pentru a promova înțelegerea aplicării cunoștințelor în situațiile din lumea reală.

Specializarea în branding promovează abilitățile elevilor de luare a deciziilor, cunoștințele practice și teoretice ale marketingului global și strategiile de afaceri. Acestea sunt utile în cadrul acestei industrii exigente, dar și transferului către alte segmente de afaceri, cum ar fi managementul proiectelor și vânzări.

În cadrul instituțiilor poate fi dificil să se prevadă costul obținerii unui grad. Taxele, taxele și cursurile pot varia în funcție de stagii, proiecte de cercetare și alte opțiuni care pot fi disponibile. Examinarea cu atenție a unui anumit program poate ajuta la definirea unei game de cheltuieli și la furnizarea unei idei generale despre costul total.

Managerii de marcă găsesc adesea poziții în cadrul agențiilor de comunicare și al companiilor internaționale de marketing și de branding, precum și al agențiilor guvernamentale și non-profit. Directorii de relații publice și de vânzări, managerii de produse și consultanții de marketing au adesea o diplomă de masterat. Multe organizații profesionale solicită un specialist în branding pentru a crea imaginea publică pentru companie. Recrutarea este comună, iar mulți studenți găsesc poziții înainte de absolvire.

O persoană se poate înscrie în programul de branding la nivel de master, oriunde în lume. Opțiunile online sunt, de asemenea, disponibile pentru cei care nu se află în apropierea unei universități care are acest program și nu se pot reloca. Pentru a începe procesul, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de marketing
  • Marketing
  • Branding
Domenii de studiu
  • Studii de marketing (20)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu