Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Botanică 2024

1 Masterat Programe în Botanică 2024

Prezentare generală

Câștigarea unui masterat este o realizare educațională la nivel de absolvent, care de obicei durează cel puțin doi ani de absolvire a școlii cu normă întreagă. Elevii care obțin o diplomă de master pot fi capabili să profite de oportunitățile personale și profesionale pe care le poate oferi educația lor.

Ce este un Maestru în Botanică? Acest program academic oferă studenților abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru o carieră în domeniul științei biologice, cu accent pe viața plantelor. Elevii învață despre procesele biochimice implicate în întreaga viață a plantelor, precum și structurile inerente, evoluția evolutivă și proprietățile diferitelor forme de plante, de la o ciupercă microscopică până la un copac gigant de lemn roșu.

Un program de masterat în botanică poate fi benefic pentru studenți, deoarece aceștia învață cum să efectueze propriile cercetări, cum să ofere prezentări profesionale și cum să analizeze eficient probele de plante.Aceste abilități pot ajuta elevii să se pregătească pentru rigorile viitorului lor loc de muncă.

Fiecare școală care oferă un program de masterat în botanică va diferi în ceea ce privește cerințele acestora și, astfel, costul poate diferi de asemenea. Elevii sunt sfătuiți să studieze pe deplin programul lor de școală și de master înainte de a începe gradul lor.

Absolvirea unui masterat în Botanică ajută pregătirea studenților pentru cariere în domeniul științei, educației, cercetării, conservării, dezvoltării, guvernării sau farmacologiei. Elevii pot alege să lucreze ca botaniști care studiază plante din pădurile îndepărtate, cercetătorii studiind impactul schimbărilor climatice asupra pădurilor sau în biotehnologie ajutând la dezvoltarea de noi medicamente și tratamente care utilizează plante și ierburi. Elevii care sunt în mod deosebit pasionați de botanică pot alege să obțină un doctorat după o diplomă de masterat, astfel încât să-și poată concentra studiile într-o anumită zonă.

Școlile pot oferi cursuri de educație online sau la distanță pentru studenții botanieni, astfel încât aceștia să își poată câștiga diploma de master, indiferent de locația lor geografică. Pentru a găsi un program de absolvent care lucrează pentru dvs., căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Științele vieții
 • Botanică
Domenii de studiu
 • Științele vieții (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Domenii de studiu conexe