Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Diplome de Masterat în Biologie celulară 2023/2024

6 Masterat Programe în Biologie celulară 2023/2024

Prezentare generală

O diplomă absolventă populară pentru studenții care doresc să învețe mai mult este un master. Elevii pot dezvolta o cunoaștere și cunoștințe mai aprofundate despre domenii specifice în domeniile lor de studiu, care le ajută să-i pregătească pentru o carieră.

Ce este un Master în biologie celulară? Acest program este destinat studenților care doresc să se dezvolte în domeniul biologiei moleculare. Elevii pot alege în mod obișnuit dintr-o serie de subiecte diferite, printre care se numără imunologia, cancerul, biofizica contemporană, biologia chimică, microbiologia, biologia plantelor, biologia celulelor stem sau farmacologia. Clasele specifice pot include genetica moleculară, biologia moleculară a ADN-ului, transferul de genă la mamifere, bioetica, genetica avansată, biologia dezvoltării, neurobiologia sau imunopatologia. Elevii învață atât în ​​medii de clasă, cât și în medii de laborator, iar majoritatea curriculelor includ dezvoltarea unei teze de cercetare.

Există numeroase beneficii pentru cei care urmăresc acest grad avansat. Unele abilități care pot fi dezvoltate includ gândirea critică, atenția la detalii și capacitatea de a lucra independent.

Când vine vorba de alegerea unui colegiu, studenții ar trebui să înțeleagă că școlarizarea poate diferi foarte mult de la o școală la alta. Elevii ar trebui să cheme și să întrebe despre taxele de școlarizare și alte cerințe de taxă, precum și dacă există burse, granturi sau alte opțiuni de ajutor financiar disponibile.

Persoanele care își câștigă diploma de master în biologie celulară sunt eligibile pentru o varietate de cariere în medicină, botanică, biotehnologie și genetică. Unele titluri de locuri de muncă specifice pot include biolog molecular, profesor de biologie, tehnician de laborator, specialist în cercetare și biolog celular. Angajatorii pot include unități medicale, universități, laboratoare private, institute de cercetare, companii farmaceutice sau guvern. Pentru mai multe oportunități de carieră, unii pot alege să continue și să-și urmeze diploma de doctorat.

Școala perfectă poate fi găsită în cartierul dvs., într-o altă țară sau disponibilă prin intermediul computerului. Utilizați baza noastră de date cuprinzătoare pentru a căuta programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe naturale
  • Biologie
  • Biologie celulară
Domenii de studiu
  • Științe naturale (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu