Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 14 Diplome de Masterat în Bioinginerie 2024

14 Masterat Programe în Bioinginerie 2024

Prezentare generală

Găsirea unei cariere satisfăcătoare care să plătească bine poate fi o sarcină dificilă. O diplomă de master este o modalitate bună de a vă oferi un avantaj în această zonă. Un grad avansat poate deschide noi porți pe calea carierei pe care probabil că nu ați crezut niciodată posibil.

Ce este un Maestru în Bioinginerie? Un grad în această disciplină este orientat spre studenții care au deja o bază în științele naturii. Aceasta implică cercetarea funcțiilor biologice și învățarea de a aplica aceste cunoștințe în moduri noi și inovatoare. Este posibil să se specializeze în domenii precum biotehnologia microbiană sau biotehnologia agricolă. Acesta este un grad excelent pentru studenții care doresc să își aducă propria contribuție la progresul științific.

Un Maestru în Bioinginerie oferă o oportunitate excelentă de a participa la cercetări științifice reale. Elevii pot învăța să aplice metoda științifică la eforturile lor și să lucreze cu ceilalți într-un context de cercetare și aplicare, dobândind abilitățile necesare pentru a aplica teorii științifice aplicațiilor practice și pentru a-și progresa carierele profesionale.

Costul unui Maestru în Bioinginerie poate varia în funcție de locație și țară. Verificați taxele de școlarizare ale școlilor care vă interesează. În majoritatea cazurilor, acesta este un program de doi ani, deși există unele mai scurte.

Există multe oportunități de angajare fascinante asociate cu domeniul bioingineriei. Bioengineerii pot gasi pozitii in cadrul militarilor, spitalelor si altor laboratoare. Este, de asemenea, posibil să devii un asociat de cercetare sau profesor la o universitate. Instituțiile de cercetare din întreaga lume își desfășoară activitatea în bioinginerie și au nevoie de oameni de știință. Un Maestru în Bioinginerie poate fi fundamentul unei vieți de explorare științifică.

Există multe instituții acreditate la care să câștige un Master în Bioinginerie, disponibil la nivel local și global. Multe dintre acestea sunt programe în campus și au anumite cerințe de laborator. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Științele vieții
 • Bioinginerie
Domenii de studiu
 • Științele vieții (14)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu