Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 11 Diplome de Masterat în Biodiversitate 2024

11 Masterat Programe în Biodiversitate 2024

Prezentare generală

Un Master of Science este un grad avansat care poate fi obținut în aproximativ doi ani de școlarizare, în urma unui program de licență. Pentru mulți studenți, obținerea unui MSc este punctul culminant al anilor de studiu și de muncă, și poate ajuta la creșterea oportunităților educaționale și profesionale incredibile.

Ce este un MSc în biodiversitate? Acest program educațional îi ajută pe elevi să înțeleagă modul în care diversele ecosisteme existente în lumea noastră influențează atât populația umană, cât și populația sălbatică. Elevii învață cum să gestioneze și să protejeze aceste ecosisteme. Cursurile posibile pot include evoluția și biodiversitatea, sănătatea și durabilitatea ecosistemelor, etica conservării, dreptul mediului și politica privind schimbările climatice. Unele programe MSc, de asemenea, solicită studenților pentru a finaliza o disertație sau un proiect de cercetare finală pentru a finaliza cerințele de gradul lor.

Câștigarea unui masterat poate fi avantajoasă pentru studenți, deoarece învață să folosească tehnici avansate științifice pentru a înțelege mai bine lumea.Elevii descoperă, de asemenea, noi modalități de a privi și de a rezolva probleme, care pot ajuta elevii să devină indispensabili în cariera lor viitoare.

Costul obținerii unui MSc poate varia pentru fiecare student, deoarece factori precum locația școlii și durata programului pot afecta costul final. Elevii interesați să câștige acest grad sunt sfătuiți să-și cerceteze școala potențială pentru a înțelege obligația financiară a educației lor.

Elevii care au absolvit un Master of Science în biodiversitate sunt adesea potriviți pentru o carieră în educație, conservare, ecoturism, știință, cercetare și consultare. Posibilele titluri de locuri de muncă includ directorul de conservare, lucrătorul pe teren, ecolog, hidrolog, educator de mediu, zookeeper și ofițer de conservare. Unii absolvenți pot alege să-și continue studiile și să obțină un doctorat pentru a deveni experți înalt calificați în domeniul lor.

Dacă vă interesează protejarea oamenilor, a mediului și a vieții sălbatice, pe măsură ce dezvoltarea continuă în întreaga lume, atunci acest grad poate fi potrivit pentru dumneavoastră. Pentru a afla mai multe, căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Științele vieții
 • Biodiversitate
Domenii de studiu
 • Științele vieții (11)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu