Keystone logo

7 Masterat Programe în Științele vieții Știință moleculară Bioștiință moleculară 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Științele vieții
  • Știință moleculară
  • Bioștiință moleculară
Domenii de studiu
  • Științele vieții (7)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Științele vieții Știință moleculară Bioștiință moleculară

Un Master of Science este o diplomă de studii postuniversitare care necesită doi ani de școlarizare dedicată pentru primirea studenților. Pentru a începe un program de masterat, elevii trebuie mai întâi să fi obținut o diplomă de licență într-un domeniu conex. În timp ce câștigați un Master este un angajament, acesta este unul care poate să-și plătească oportunitățile de carieră în viitor.

Ce este un MSc în Molecular Bioscience? Acest program educațional avansat oferă studenților o educație aprofundată în domeniul biologiei moleculare, biochimiei, biologiei celulare, geneticii, microbiologiei și fiziologiei. Elevii învață să folosească metode științifice de calcul pentru a înțelege mai bine evoluțiile și mutațiile celulare și cum pot fi utilizate aceste mutații pentru a studia bolile la nivel molecular. Elevii studiază, de asemenea, cum să facă medicamentele mai eficiente folosind aceleași metode.

Cercetătorii care obțin un masterat în Molecular Bioscience sunt capabili să obțină cunoștințele necesare pentru a face noi inovații în domeniul lor.Acești studenți absolves, de asemenea, cu abilitățile necesare pentru a lucra ca oameni de știință și cercetători, ceea ce le poate ajuta să devină destul de de dorit pentru angajatori.

Costul de a câștiga un MSc depinde adesea de colegiu sau de universitate, precum și de capacitatea elevului de a-și termina gradul de absolvire la timp. Elevii ar trebui să vorbească cu școlile care îi interesează să primească mai multe informații despre așteptările legate de costuri.

Cu gradul lor înalt de educație, absolvenții cu un masterat în Molecular Bioscience sunt adesea foarte calificați pentru cariere în domeniul cercetării științifice, a vieții sălbatice și a conservării naturii, a organizațiilor caritabile, a consultanței de mediu, a farmacologiei, a ecoturismului și a inițiativelor în domeniul energiei alternative. Absolvenții pot alege să lucreze ca profesori de colegiu, cercetători de mediu, patologi, cercetători în domeniul criminalisticilor și dezvoltatori farmaceutici. Unii studenți pot alege, de asemenea, să studieze mai departe biosciența și să-și continue studiile în vederea obținerii unui doctorat.

Unele școli oferă cursuri de educație online și la distanță, astfel încât participanții la program să își poată câștiga gradul într-un mod care să funcționeze cu viața lor ocupată. Dacă doriți să începeți să câștigați MSc în Molecular Bioscience astăzi, căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.