Keystone logo

11 Masterat Programe în Studii umaniste Arhivistică Biblioteconomie 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Arhivistică
  • Biblioteconomie
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii umaniste Arhivistică Biblioteconomie

Obținerea unui masterat este un pas comun pentru absolvenții de colegiu dintr-o gamă largă de medii universitare. Acest grad recunoaște expertiza într-un domeniu ales și este o cerință pentru unele poziții avansate.

Ce este un maestru în știința bibliotecii? Master în programele de științe ale bibliotecii predă bazele memoriei, accesului și managementului informațiilor. Elevii pot alege un accent tradițional mai mult pe biblioteconomie sau să urmeze o diplomă bazată pe tehnologie centrate pe mediile și serviciile digitale. În funcție de zona de concentrare, cursurile oferite pot include proiectarea sistemelor informatice, interacțiunea om-calculator, catalogarea și curaționarea exploatațiilor.

Elevii care urmăresc un masterat în știința bibliotecii învață abilități vitale, cum ar fi gestionarea bazelor de date, utilizarea tehnologiilor informaționale și cele mai bune practici ale serviciilor informaționale. Acest grad face o tranziție excelentă de la studiile universitare la pregătirea profesională și poate îmbunătăți un set de competențe profesionale profesionale.

Un Maestru în Știința Bibliotecii durează de obicei 2-3 ani pentru a finaliza, deși multe instituții oferă programare flexibilă pentru cei care au nevoie de mai mult timp. Costul obținerii unei diplome de master va depinde de instituție, ceea ce face vital ca studenții să contacteze biroul de admitere direct pentru taxe de înscriere și înscriere specifice.

Acest grad oferă o bază solidă pentru persoanele care caută o carieră bazată pe informații, atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public. Biroul de Statistică a Muncii prezice că speranța de angajare a bibliotecarilor va crește de la 2 la 7 procente până în anul 2024. În plus față de a deveni bibliotecari în școli, biblioteci publice, clădiri guvernamentale sau spitale, absolvenții ar putea merge la carieră ca arhiviști, colecționari, specialiști în metadate sau bibliotecari de cercetare.

Multe colegii și universități din întreaga lume au programe de masterat în științe bibliotecare. Urmărirea unei diplome online este o opțiune excelentă pentru studenții care locuiesc în zone îndepărtate, nu au acces la un program la nivel local sau au nevoie de programare flexibilă. Pentru a afla mai multe, căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.