Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 17 Diplome de Masterat în Automatizare / sisteme autonome 2024

17 Masterat Programe în Automatizare / sisteme autonome 2024

Prezentare generală

Studenții interesați în inginerie și automatizarea sistemelor prin programare alege de multe ori să urmeze o diplomă de master în sisteme autonome de automatizare /. Acest program absolvent pregătește ingineri pentru a aplica abilitățile lor de a design și management sistem automatizat.

Ce este un Maestru în Automatizare / Sisteme Autonome? O diplomă de master în sisteme de automatizare și autonome este acordat pentru finalizarea unui program de studii postuniversitare într-un domeniu care se concentrează pe proiectarea sistemului automatizat și punerea în aplicare. Cursuri se concentrează pe crearea unor sisteme inteligente prin robotică și programare. Elevii din program să învețe să aplice abilitățile de inginerie și de programe de calculator pentru proiectare și dezvoltare a proceselor mecanizate asistat de calculator. Participanții la curs se pot aștepta o vasta pregatire pe cercetare, planificarea și implementarea sistemelor autonome care utilizează robotica sau integrate-calculator de fabricație.

Există multe beneficii câștigând acest grad absolvent pentru studenții din mai multe medii academice sau profesionale. Gradul extinde cunoștințele sisteme de inginerie sau de informații universitare sau profesionale despre robotică și sisteme automatizate și se pregătește de participanți pentru o carieră în design și management a sistemelor automatizate. Elevii pot folosi programul pentru a ascuți abilitățile lor într-o anumită zonă de automatizare care deține interesul lor sau beneficii obiectivele lor de carieră.

Costul programului variază în funcție de universitate. Fiecare instituție va avea propriile cerințe de programe pentru costuri și durată, dar majoritatea programelor dura aproximativ doi ani pentru a finaliza. Viitorii studenți ar trebui să cercetare orientările și cerințele fiecărei instituții.

Absolvenții din domeniul automatizate sisteme de inginerie sunt în cerere mare de multe tipuri de organizații.Elevii care termina programul sunt echipate pentru a începe o carieră în automatizare de fabricație și de control al calității, biotehnologie, arhitectură, design industrial, medicina, telecomunicatii, sisteme de transport, aeronautică și tehnologii aerospațiale, precum și multe alte medii dificile. Cariere în aceste domenii permit studenților să proiecteze și sistemele de control cu ​​cele mai bune metode pentru a realiza producția eficientă, de comunicații, de circulație și alte căi de a eficienței prin automatizare.

Există mai multe opțiuni internaționale pentru studenții interesați în programul de gradul acest masterat. Baza noastra de date detaliate pot direcționa elevi de instituții care oferă programul, împreună cu mai multe informatii despre cerințele și durata. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
  • Automatizare
  • Automatizare / sisteme autonome
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (17)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu