Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 77 Diplome de Masterat în Automatizare 2024

77 Masterat Programe în Automatizare 2024

Prezentare generală

Elevii cu inginerie, electronică și fundaluri de comunicații de multe ori decid să continue studiile lor prin urmărirea o diplomă de master în automatizare. Unii studenți de inginerie vrea să facă următorul pas din studii universitare spre un doctorat. Alți studenți folosesc acest program de absolvent să se concentreze mai mult studiile lor în inginerie cu cursuri care vor avansa interesele lor specifice de carieră în automatizare și robotică.

Ce este un Masterat în Automatizare? Acest grad absolvent este o punte de o carieră în inginerie automatizare sau la doctorat studii în automatizare și robotică. Inginerii in robotica sunt în cerere mare, iar câmpul este de așteptat să se extindă. Elevii care intră acest program va cerceta robotică și cum mecanizare pot fi aplicate la procese în domenii precum retail, transport, de fabricație, medicină aeronautică și. Acest program include un accent mare pe proiecte de dezvoltare și formare pentru a construi robotica.

Studenții interesați în robotică și beneficia de inginerie de la un Master in Automatica prin ascuțirea abilitățile lor de inginerie cu un accent mai specific în domeniul tehnologiilor robot. Acest program oferă un design și dezvoltare de formare în profunzime automatizare, util pentru pozițiile avansate în industriile care se bazează pe mecanizare. De asemenea, pregătește ingineri cu grade universitare de licență pentru activitatea de doctorat în mașini automate.

Costul programului de master depinde de instituție. Programul durează de obicei între unu și trei ani pentru a finaliza. Studenții interesați în urmărirea acestui cursuri ar trebui să cerceteze cu atenție fiecare instituție pentru a gasi un program care se potrivește cerințelor lor lungime financiare și de curs.

Ca ingineri în domeniul roboticii sunt în cerere mare, studenții care cursuri complet cu succes în automatizare va avea o mare varietate de opțiuni de carieră.Absolvenții pot opta pentru a intra pe pozitie de cercetare și dezvoltare, sau pentru a administra automatizare în fabrici, sisteme de transport, proiecte de construcții de mari dimensiuni, proiecte militare sau aeronautică și programe spațiale. Proiectare ingineri de automatizare și de a gestiona roboți care ajuta oamenii, realizează sarcini salvare în situații periculoase, construi nave, de control al traficului și zbura meserii fără pilot, printre multe alte aplicații revoluționare.

Elevii interesați vor găsi mai multe programe internaționale care oferă un grad absolvent în automatizare în baza noastră de date extinse. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
  • Automatizare
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (77)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu