Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 29 Diplome de Masterat în Audit 2024

29 Masterat Programe în Audit 2024

Prezentare generală

Auditarea este o zonă centrală a disciplinei de contabilitate (de asemenea, cu aplicații în domeniul managementului calității, a energiei și a apei, conservarea și managementul de proiect), care se ocupă cu evaluarea unei organizații întreprinderi, proiect, produs sau. Absolvenții de Master în programe de audit va avea cunoștințe esențiale și Fundația aptitudinile necesare pentru a lucra analiza conturi, sisteme sau persoane fizice în cadrul sectorului public sau privat. Teoretice și practice de know-how insuflat în Maestru de programe de audit este deosebit de relevantă astăzi, în economia globalizată actuală, în cazul în care evaluarea riguroasă și comunicare deschisă joacă un rol important.

Master în programele de audit sunt disponibile la universitati si scoli de afaceri din Franța, Germania, Islanda, Luxemburg, Maroc, Spania și Suedia.Programe de obicei ultimele unu la doi ani și de multe ori se încheie cu un proiect de teză care demonstrează elevul 's înțelegere de materiale de bază și capacitatea de a efectua tehnici eficiente de audit. Programe pot fi oferite în limba engleză, germană, spaniolă, franceză sau alta lume, astfel de competență în limba de predare este esențială. Universități și instituții necesită, de asemenea, că solicitanții de Master în programe de audit au, de asemenea, o licență sau diplomă echivalentă, care ar putea avea nevoie să fie într-un domeniu (cum ar fi Afaceri, Finante, Contabilitate, Management sau altele).

Dacă sunteți interesat în procesul de învățare mai multe despre modul în care puteți câștiga un Master în Audit și să ia următorul pas spre o carieră plină de satisfacții, defilați pur și simplu în jos și faceți clic pe pentru a citi mai mult, azi!

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii economice
 • Audit
Domenii de studiu
 • Studii economice (29)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu