Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 10 Diplome de Masterat în Astrofizică 2024

10 Masterat Programe în Astrofizică 2024

Prezentare generală

Pentru studenții care doresc să-și continue educația lor formală dincolo o diplomă de licență, diplomă de master este o opțiune populară. Acest tip de program delves mai adânc în zona preferată de studiu și de obicei durează aproximativ doi la patru ani pentru a finaliza.

Ce este un Master in Astrofizică? Un Master în Astrofizică este un program structurat, orientat spre cercetare, care permite elevilor să dezvolte mai mult pe deplin cunoștințele universului și a fizicii într-un mediu dinamic. Cursuri tipice includ subiecte cum ar fi astrofizică de energie înaltă și dinamică, obiecte astrofizice și plasmă spațiu, cosmologie, dezvoltare de software observațional, și problemele contemporane și evenimente în astrofizică. Elevii din programul de a finaliza proiectele de cercetare foarte specializate, care se poate întinde pe mai multe semestre. Acest program este un preparat potrivit pentru studenții care sunt interesați în obținerea unei diplome de doctorat și cei care sunt interesați în a deveni profesori de colegiu.

Absolvenții vor s-au dezvoltat abilități de a excela la cercetare independentă în domeniile dorite. O diplomă de master le va da un avantaj atunci când caută un loc de muncă în astrofizică. Elevii cu acest grad va fi învățat cum să interacționeze cu profesorii din întreaga lume și de rețea pentru viitoarele oportunități de carieră și de cercetare.

Costul acestui program va depinde de instituție și structura programului particular. Biroul de admitere este disponibil pentru a răspunde întrebărilor care nu găsești răspunsul pe site-ul școlii. Cercetare adecvată va ajuta pe elev să ia o decizie informată.

Mulți absolvenți decide să continue și să urmărească pe grade de doctorat în astronomie și poziții apoi sigure ca profesorii de la universitățile din întreaga lume. Există o suprapunere puternic pentru cariere bazate pe astronomie si astrofizica cele bazate pe.Cariere suplimentare includ asociatii de cercetare, profesori de liceu, și dezvoltatorii de noi și instrumente astronomice îmbunătățite.

Un maestru de Astrofizică necesită atât pasiunea și angajamentul. Este vital pentru studenții interesați de cercetare activ diferite programe pentru a se asigura că cel pe care îl selectați va fi de cel mai mare interes pentru ei și le-a pus pe calea carierei corectă. Pentru a afla mai multe, căutați pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe naturale
  • Științe spațiale
  • Astrofizică
Domenii de studiu
  • Științe naturale (10)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu