Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Diplome de Masterat în Asistență umanitară 2024

6 Masterat Programe în Asistență umanitară 2024

Prezentare generală

Gradul de masterat este o credință avansată care semnifică faptul că un student a dobândit măiestrie asupra competențelor de bază ale unui domeniu și a bazei de cunoștințe. Urmărirea unul este adesea o modalitate pentru profesioniști de a distinge seturile lor de calificare înainte de a face progrese în carieră.

Ce este un Maestru în asistență umanitară? Este un grad absolvent care se bazează pe studii mai generale în domeniul politicii publice și gestionării situațiilor de urgență, prin predarea elevilor abilitățile de bază necesare pentru a înțelege cele mai bune practici pentru furnizarea de asistență umanitară în afara țării proprii. Aceste abilități pot permite studenților să ajute în mod eficient resursele instituționale și practice și să beneficieze cel mai bine de cei afectați de orice fel de răsturnare sau dezastru.

Finalizarea unui grad de asistență umanitară înseamnă învățarea modului de utilizare eficientă a resurselor, mastering managementul prioritar și înțelegerea modului de asimilare a informațiilor din mai multe surse. Aceste abilități nu sunt doar utile în cariera umanitară, ci și utile în viață, deoarece ele ajută oamenii să ia decizii mai bune mai repede.

Costul unui Maestru de Asistență Umanitară este greu de anticipat. Depinde mult de formatul programului, precum și de locația acestuia. Costurile educaționale variază de la o țară la alta și de la o școală la alta.

Absolvenții cu diplome de asistență umanitară sunt deseori căutați de ONG-uri și de guverne, precum și de corporații internaționale. Expertiza lor le face primii candidați pentru funcțiile de manager de proiect în domeniul dezastrelor. Aceștia pot avea, de asemenea, setul ideal de calificări pentru posturile de diplomați. În sectorul privat, ele pot fi potrivite pentru rolurile tehnice și de supraveghere a calității, pe lângă rolurile de management al proiectelor.

Găsirea programului de gradul potrivit este o chestiune de a căuta în locațiile potrivite. Verificați programele on-line și din cărămizi și amintiți-vă că cele mai bune opțiuni pot fi disponibile în străinătate. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Relații internaționale
  • Asistență umanitară
Domenii de studiu
  • Științe sociale (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu